Bekende Nederlander vermist: ”We maken ons grote zorgen”

Bekende Nederlander vermist: ''Grote zorgen''

Er zijn grote zorgen ontstaan rondom Nicol Kremers. Dit keer niet vanwege een pikante fotoshoot of om het feit dat ze foute kiekjes schiet in vakantiehuisjes, maar omdat ze al een paar dagen spoorloos blijkt te zijn.

Instagram

Wellicht was het je vanmorgen al opgevallen, maar de Instagram-account van Nicolleke is opgeheven. Foetsie. Verdwenen.

Het vermoeden bestaat dat ze de account zelf offline heeft gehaald. Toch klinken er bezorgde berichten, want wanneer zelfs Shownieuws er aandacht aan besteed is er iets aan de hand.

Dat de Instagram van Nicol plotseling verdwenen is, is erg vreemd. Ze had meer dan 100.000 volgers en gebruikt sociale media om haar pikante plaatjes op ‘AlleenFans’ aan te prijzen.

Bekende Nederlander spoorloos verdwenen: ''Grote zorgen''

Wel nog op AlleenFans

Volgens meerdere ‘fans’ (mensen die betalen om maandelijks schunnige fotootjes van Nicolleke te mogen bekijken) is ze nog wel actief op ‘AlleenFans’.

Zichtbaar is dat ze 8 uur geleden nog ‘actief’ was om te chatten. Je kunt dus alleen nog maar in contact komen met haar door ervoor te betalen. Maar waarom zou ze dat doen?

Voorbereiden op rechtszaak?

Er steken geruchten de kop op dat Nicol haar account heeft verwijderd vanwege de bonje die er momenteel is met haar ex Peter Gillis.

Kremers besloot twee weken geleden namelijk om foto’s van haar kapotgemepte gezicht naar Shownieuws (lees: naar Patty Brard) te sturen. Daaropvolgend liet ze weten dat ze alsnog aangifte gaat doen tegen de heer Gillis, omdat de miljonair zijn handjes meermaals niet zou hebben kunnen thuishouden.

Bekende Nederlander spoorloos verdwenen: ''Grote zorgen''

Naast foto’s, beschikt Nicol ook over in het geniep opgenomen spraakmemo’s. Hierop zou te horen zijn hoe Peter haar een dringend advies geeft om hem vooral niet te verraden.

Het zou natuurlijk kunnen dat Nicolleke haar Instagram offline heeft gehaald ter voorbereiding op wat er komen gaat. Op 29 augustus staat Peterke terecht.

Ook een mogelijkheid is dat ze boze Gillis-fanboys op haar dak heeft gekregen, of berichten heeft ontvangen van bepaalde mensen die geen leuke bedoeldingen hebben. Dat weten we natuurlijk niet. Optie nummer drie is dat alles haar teveel is geworden.

Scroll naar boven