Bekende journalist (48) sterft in stadion tijdens wedstrijd Nederland

Bekende journalist (48) sterft in stadion tijdens wedstrijd Nederland

Nederland werd gisteren uitgeschakeld op het WK voetbal. Echter is er nog iets veel ergers gebeurd en dat heeft betrekking op de plotselinge dood van de bekende sportjournalist Grant Wahl. Hij deed in het stadion verslag van de wedstrijd en zakte plotseling in elkaar.

Hoewel de doodsoorzaak nog niet bekend is, denkt zijn broer Eric dat hij vermoord is. Volgens Eric is dat gebeurd omdat hij homo is en zijn broer zijn openlijke steun aan de lgbt-gemeenschap uitsprak. ”Hij is niet zomaar gestorven, hij is hier vermoord”, aldus de zeer emotionele broer.

Gaat niet goed

Eergisteren liet Wahl in een podcast weten dat hij het fysiek erg moeilijk had in Qatar. ”Mijn lichaam laat het afweten. Drie weken met weinig slaap, veel stress en heel veel werk kunnen dat met je doen. Toen dagen lang had ik een kleine verkoudheid, maar dat is iets ernstiger geworden.”

”Tijdens de wedstrijd tussen de VS en Nederland had ik hevige pijn in mijn borstkas.” De man testte naar eigen zeggen negatief op Covid-19 en liet zich onderzoeken in het ziekenhuis. Daar werd bronchitis vastgesteld, en Wahl werd op een antibioticakuur gezet.

”Maar veel beter gaat het daardoor nog altijd niet”, zo zei Wahl eergisteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grant Wahl (@grant_wahl)

Scroll naar boven