Bekende Eredivisie-speler zakt in elkaar

Limburgse voetbalhooligan blaast eigen hand eraf met vuurwerk

De Enschedese voetbalclub FC Twente is vanmiddag opgeschrikt door een medisch noodgeval. In de bus is een speler onwel geworden.

FC Twente voetbalde vanmiddag in speelronde 29 de wedstrijd in en tegen FC Utrecht. Dat duel ging met 1-0 verloren. In de bus terug naar huis ging het vervolgens mis.

Een van de spelers werd onwel, waarna de bus in allerijl stil moest worden gezet op de vluchtstrook langs de A1. De speler is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, zo melden meerdere media waaronder Tubantia en Telegraaf.

Privacy

De voetbalclub zelf bevestigt de medische noodsituatie. ”Er is een speler onwel geworden in de bus en hij ligt momenteel in het ziekenhuis. Hij is bij kennis”, zo laat FC Twente weten.

In verband met de privacy van de voetballer wil de club niet vertellen om wie het precies gaat. Op Twitter denkt iemand te weten dat het gaat om een speler die vandaag in ieder geval niet in actie is gekomen. Vermoedelijk wordt later bekend wie het precies is.

Langs deze weg willen we de club en de speler veel sterkte wensen.

Veel vaker

Recent is de sportwereld opgeschrikt door meer gevallen van voetballers die onwel worden. Afgelopen week greep de Pool Wojciech Szczęsny, goalie van Juventus, in het duel met Sporting Portugal ineens naar zijn hart.

Dit gebeurde vlak voor rust. De doelman heeft zich uit voorzorg laten wisselen en is direct onderzocht.Het is niet bekend wat de resultaten van het onderzoek zijn.

Scroll naar boven