Bekeerde Nederlander eist ‘halalstrand’: ”Alleen moslims welkom”

Bekeerde Nederlander eist 'halalstrand': ''Alleen moslims welkom''`

Alhamdoelilah! Als het aan oud-PVV’er Arnoud van Doorn ligt, krijgen moslims binnenkort hun eigen stuk strand, ver weg ‘schaars geklede, lelijke mensen’. Hij oppert dan ook dat er ‘halalstranden’ gaat komen in Nederland.

Voor wie Arnoud van Doorn niet kent: de beste man was tussen 2009 en 2011 fervent PVV’er. Hij had niets met de islam en was een vertrouweling van Geert Wilders.

In 2013 besloot hij om zich te bekeren tot de islam. Prima natuurlijk, maar Arnoud begon heel raar te doen en inmiddels is hij anti-Nederland. Hij woont hier nog wel.

Bekeerde Nederlander eist 'halalstrand': ''Alleen moslims welkom''

Halalstrand

Maar goed, even terug naar het ‘halalstrand’. Volgens Van Doorn voelen moslims zich niet thuis op Nederlandse stranden.

”Niet alleen moslims, maar ook vele andere inwoners voelen zich onprettig bij het aanzien van zeer schaars geklede en niet zelden onesthetisch vormgegeven strandgangers”

Dat heeft Arnoud geschreven aan het stadsbestuur van Den Haag namens de Partij van de Eenheid. ”Daarnaast geven met name vrouwen aan dat zij in toenemende mate tijdens strandbezoek te maken krijgen met ongewenste toespelingen en ook toenaderingen van personen van het andere geslacht.”

Alleen moslims welkom

Van Doorn vindt dat Den Haag moeite moet doen om te kijken of het mogelijk is een gedeelte van een strand aan te wijzen voor moslims.

Hij vindt dat moslims worden benadeeld. ”Er is immers ook een nudistenstrand voor liefhebbers, dus waarom mogen onze broeders geen eigen strand hebben?”

Volgens Van Doorn is dit in Turkije en Indonesië heel normaal en bestaat het al langer. ”Daar heb je halal-strandresorts.” Op halalstranden moeten dan ook religieuze voorschriften worden nageleefd om optimaal van de zon te kunnen genieten.

Het is dan de bedoeling dat mannen en vrouwen van elkaar gescheiden worden.

Scroll naar boven