Bejaarde vrouw (87) overreden door vuilniswagen

Limburgse voetbalhooligan blaast eigen hand eraf met vuurwerk

Een droef drama in Baarn vanmorgen, waar een 87-jarige bejaarde vrouw op de Kwekerij aangereden is door een vuilniswagen.

Overreden

Iets voor 10.00 uur vanmorgen ging het helemaal fout op de Kwekerij in Baarn. Wat er precies is gebeurd is momenteel ontzettend onduidelijk.

Wel is helder dat een vrouw (87) werd overreden door een massieve vuilniswagen. Direct na de gebeurtenis zijn enkele buurtbewoners naar een huisartsenpraktijk gerend.

Daar hebben ze om hulp gevraagd. Een huisarts en een praktijkondersteuner zijn daarna naar de bewuste plek gegaan. Vervolgens hebben zij geprobeerd eerste hulp te verlenen.

De hulpdiensten waren spoeding ter plaatse. Onder meer een traumahelikopter landde in de straat. De vrouw is daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

Niet veel later bleek dat men niets meer voor de vrouw kon doen. Bij aankomst in het ziekenhuis bleek ze helaas niet meer in leven, zo meld RTV Utrecht.

Bejaarde vrouw (87) overreden door vuilniswagen

Getuigen

Zoals gemeld is het niet geheel duidelijk wat de toedracht is. De autoriteiten zijn daarom op zoek naar mogelijke getuigen die nog niet met agenten hebben gesproken.

De hoop bestaat dat er dashcam beelden van automobilisten beschikbaar zijn, die uitsluitsel kunnen geven over onder meer de toedracht van het tragische gebeuren.

Verdachte

De chauffeur van de vuilniswagen is aangemerkt als verdachte. Hij wordt momenteel verhoord op het bureau. Het is nog onduidelijk of hij vast blijft zitten.

Getuigen die het hebben zien gebeuren, kunnen slachtofferhulp krijgen. Langs deze weg willen wij de betrokkenen veel sterkte wensen.

Scroll naar boven