Beelden: Wendy van Hout gaat in op aanzoek van Peter

Beelden: Wendy gaat in op aanzoek van Peter

Peter Gillis is hoteldebotel verliefd op zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout. Sinds hij brak met Nicol Kremers is de multimiljonair naar eigen zeggen heel verdrietig geweest. Hij beweerde zelfs een heftig rouwproces te hebben doorgemaakt.

Nederland telt genoeg vrouwen die aan de zijde van Peter willen flaneren. Hij heeft hen namelijk een hoop gel…liefde te bieden en toen hij Wendy tegenkwam, schoot Cupido meteen raak.

Wendy

Wendy is eigenlijk een soort van Nicol 2.0, die iets meer uitvoert. Net als Kremers is ze ook bereid om de schoenveters van haar man te strikken.

Wat ook opvalt, is dat ze dagelijks druk in de weer is om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Dat is wel even een verschil met zijn ex.

Volgens Peter zelf was Nicol de oorzaak dat hij tonnetje rond werd. Sinds Nicol uit zijn leven is verdwenen, zijn de kilo’s er snel afgevlogen.

Huwelijk

Sinds Wendy en Peter een koppeltje vormen, zijn ze ontzettend klef. Peter nam haar zelfs mee naar Maastricht om haar te tonen aan al zijn fans.

Hoewel Gillis nooit met Nicol wilde trouwen, lijkt hij daar nu anders over te denken. Al aan het begin vroeg hij hoe zij denkt over een huwelijk.

Beelden: Wendy gaat in op aanzoek van Peter

Wendy, die nog nooit zoveel luxe in haar leventje heeft gezien, wil dolgraag mevrouw Gillis worden. Daarmee verzekert ze zichzelf alsmede haar elftal kinderen van een mooie oude dag.

Op zijn knieën

Vorige week werden er beelden verspreid van Peter, die zowaar op zijn knieën gaat. We wisten niet dat dat zelfstandig lukte, maar de beelden bewijzen het.

Hij bukte echter niet om zijn eigen veter te strikken, maar om Wendy is belangrijks te vragen. De aflevering van Massa is Kassa eindigde met een spannende cliffhanger.

Deze week konden de kijkers zien wat het aanzoek van Peter aan Wendy precies inhield. Wendy heeft overigens ‘ja’ gezegd. Iets dat echt NIEMAND had verwacht 😉

Scroll naar boven