Beelden: Roy Donders wil dat baby neuscorrectie krijgt

Beelden: Roy Donders wil dat baby neuscorrectie krijgt

Roy Donders is een vreemde vogel. De realityster kwam uit de kast, maar dook er vervolgens weer in voor zijn liefde Michelle. Het bleef niet alleen bij handje-in-handje lopen, want dit jaar werden de twee ouders van dochtertje Romi.

Ingrepen

So far, so good. Roy en Michelle zijn dolblij met hun kleine en dat vinden we mooi om te zien. Maar nu zijn er erg vreemde beelden opgedoken.

Zoals bekend is Roy, maar ook zijn vriendin Michelle, helemaal gek van plastische chirurgie. Donders vindt zichzelf lelijk en laat om de haverklap iets verbouwen.

Neuscorrectie

Dat mag hij natuurlijk zelf weten, maar in de realityserie ‘Altijd wat Bijzonders’ is te zien hoe Roy zich ontzetten druk loopt te maken over de neus van de, op dat moment nog ongeboren, baby.

Donders vreest namelijk dat het kind gedeeltelijk zijn gezicht krijgt. Het gezicht waar hij dus niet blij mee is en heeft laten verbouwen.

Beelden: Roy Donders wil dat baby neuscorrectie krijgt

Turkije

De meeste ouders die langs een dokter gaan voor een zwangerschapsecho, willen natuurlijk allerlei dingen weten. Denk aan de gezondheid, de hartslag, de algemene groei etcetera. Maar Roy heeft vooral interesse in de neus van de baby. Die zal toch wel mooi worden?

Wanneer hij de neus niet ‘perfect genoeg’ acht, is hij bereid om geld aan de kant te leggen zodat zijn baby een correctie in Turkije kan ondergaan.

Verpleegkundige in shock

”Vind jij ook dat ze een kleine neus heeft? Of is het een gemiddelde neus?”, aldus huispakkenman Roy. De verpleegkundige is verbouwereerd en antwoordt dat Romi een hele mooie neus heeft.

De Stylist van het Zuiden spreekt de hoop uit dat zijn dochter de neus van Michelle zal erven. Die vindt hij namelijk mooier dan de gok op zijn eigen muil.

Wat volgt is een kansloze discussie over wie nu precies de mooiste neus heeft en welke neus er nu precies op het gezichtje van het kindje moet komen.

De verpleegkundige is het op gegeven moment spuugzat en komt tussenbeide: ”Jullie hebben allebei gewoon een mooie neus.” Toch is Roy Donders nog niet gerustgesteld: ”Anders kan ze altijd nog een neuscorrectie krijgen, toch? Dat kan ook nog.”

@streamwijzer Welke neus zou de kleine krijgen? 🤥 — Serie: Roy Donders Altijd Wat Bijzonders | Beeld: discovery+ — #roydondersaltijdwatbijzonders #roydonders #discoveryplus #discoveryplusnl #reality #realitytv #neus ♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

Scroll naar boven