Beelden: ‘Jongeren’ meppen bejaarde man in Haagse tram

Beelden: 'Jongeren' meppen bejaarde man in Haagse tram

In onze geweldige Nederlandse maatschappij kun je tegenwoordig maar beter niet meer zeggen hoe je ergens nu precies over denkt. Voordat je het weet word je in een bepaalde hoek neergezet. Wij denken dat je best weet waar we het over hebben.

Zwangere vrouw

Sinds de opkomst van internet zijn er helaas niet alleen maar leuke, schattige en gezellige filmpjes te zien. Men gebruikt het ook om er beelden op te kwakken die niet zo mooi zijn.

Nu schreven wij gisteren bijvoorbeeld over een groep jongeren die in de trein tussen Zaandam en Purmerend een zwangere vrouw lastigvielen.

De man die haar te hulp schoot, werd vervolgens achtergevolgd tot in een tunneltje. Daar moest hij het flink ontgelden. Bovendien moest hij zijn rugtas afstaan.

Tram 9, Den Haag

En zie hier het probleem waar we tegenwoordig mee zitten. Ouders zijn heel goed in kinderen maken, maar aandacht besteden aan het opvoeden ervan? Tsja, daar hebben ze geen kaas van gegeten.

Op de website VKmag staat een filmpje, afkomstig uit tram 9. Die tuft van Den Haag Vrederust naar Scheveningen Noorderstrand.

Mensen die die tram nemen, gaan dus een dagje naar het strand. Helaas is de sfeer niet altijd leuk in de tram. Dat komt doordat er bepaalde jongeren meereizen.

Het gaat om jongeren die er totaal geen probleem mee hebben om te matten met een bejaarde man. Hartstikke stoer. Heb je weer een mooi verhaal om tegen je vrienden te vertellen.

Afijn, de aanleiding voor de knokpartij weten we niet. Die willen we ook niet eens weten. De beelden spreken voor zich en op het internet wordt er geschokt gereageerd.

Scroll naar boven