Bedrijfsleidster Carrefour wil rugzakken jongeren controleren, wordt bewusteloos geslagen

Bedrijfsleidster Carrefour wil rugzakken jongeren controleren, wordt bewusteloos geslagen

In een lokale Carrefour supermarkt in de Antwerpsestraat te Niel hebben scholieren eergisteren een 48-jarige vrouw bewusteloos geslagen. Ook haar man en zoon kregen flinke klappen. De mishandeling zou zijn ontstaan nadat de bedrijfsleidster aan de jongeren had gevraagd of zij de inhoud van hun rugtassen wilden laten zien.

De leerlingen liepen gistermiddag rond 12.30 uur de Carrefour binnen. Dat gebeurt wel vaker, aangezien de school op 10 minuten loopafstand ligt. ”“Maar ze doen geen boodschappen zoals de meeste mensen. Ze eten worstenbroodjes op in de winkel voordat ze die betaald hebben, proberen soms dingen weg te moffelen in hun rugzakken en zeggen zelfs ronduit tegen het personeel dat ze dingen hebben gepikt.”

Jongeren slaan door

Eergisteren besloot bedrijfsleidster Nadja zelf achter de kassa te gaan staan. Ze vroeg de jongens de inhoud van hun tas te laten zien. ”Dat had ik blijkbaar niet mogen zeggen. Er werd een vuilnisbak naar me gegooid, gevolgd door een winkelkar, waarna de situatie ontaardde in een gevecht.”

Stelende jongeren slaan bedrijfsleidster Carrefour bewusteloos

Nadja vervolgt: ”Op een gegeven moment sloegen ze me bewusteloos en terwijl ik op de grond lag trapten een aantal van hen tegen mijn hoofd.

Zoon en echtgenoot ook mishandeld

Haar zoon zag op de camerabeelden wat zijn moeder werd aangedaan en schoot te hulp. De aanvallers waren echter met teveel, waardoor ook hij klappen kreeg te verduren. Dat geldt ook voor Nadja’s echtgenoot. Ook hij probeerde zijn vrouw te helpen.

”Alle drie hebben we er een hersenschudding aan overgehouden. Mijn zoon moet geopereerd worden aan een gebroken neus en heeft hechtingen in zijn lip. Ik heb nog een gebroken vinger en gekneusde kaak. Mijn echtgenoot heeft meerdere schaafwonden en bloeduitstortingen.”

Gemeentebestuur doet niks

Volgens de geschokte vrouw zijn er al zo’n acht jaar problemen met jongeren. ”Het gemeentebestuur laat ons in de steek, net als de schooldirectie. We willen niet langer dat deze leerlingen naar de winkel komen.”

De politie bevestigt dat er proces-verbaal is opgemaakt van het gebeuren, maar wil eerst gedegen onderzoek doen naar de toedracht. Er zou een filmpje in omloop zijn dat er ook klappen zijn uitgedeeld vanuit de winkelkant. Dat er meermaals problemen zijn ontkent de politie niet: ”dat klopt, gemiddeld een keer per jaar.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven