Bedrijf zoekt werknemer om betaald voor ze te poepen

Heb jij altijd al de droom gehad om betaald te poepen? Dan is dit je kans op een absolute droombaan! Poepen is iets wat we allemaal doen, maar waar vaak niet over gesproken wordt. Poepen is namelijk gewoon een natuurlijk proces van ons lichaam om afvalstoffen kwijt te raken.

Betaald krijgen om de poepen

Er wordt constant onderzoek gedaan naar menselijke uitwerpselen, en het volgende bedrijf is op zoek naar iemand die kan helpen met het onderzoek. Sterker nog, het bedrijf biedt maar liefst $100 euro per gedraaide drol. Het bedrijf Tushy, dat toiletproducten maakt, is op zoek naar iemand die 90 dagen lang aantekeningen maakt van hun toiletbezoek.

En daar staat een mooie beloning tegenover. Na negentig dagen krijg je namelijk $10.000 bijgeschreven op je bankrekening, iets meer dan $100 per drol. Oké, we geven toe, het is best wel een vreemde klus, maar misschien wel een droombaan voor iedereen die het heerlijk vindt om op de wc te zitten.

Wat moet je doen voor de baan?

Tushy heeft een lijst gemaakt van alles waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen, namelijk: 21+ jaar poepervaring, kak-gerelateerde communicatieve vaardigheden, beschikken over precieze spuitvaardigheden en natuurlijk de mogelijkheid om prioriteiten te stellen in complexe, snelle, *of verstopte* omgevingen.

Ook moet de testpersoon bereidt zijn om een Tushy-bidet te installeren op hun toilet. Voldoe je aan alle eisen? Dan moet je alleen nog een formulier invullen en een korte video opnemen waarom ‘jij en je gat’ het meest geschikt zijn voor de baan. Succes!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven