Bedrijf is op zoek naar mensen die betaald naar 25 kerstfilms willen kijken

Bedrijf is op zoek naar mensen die betaald naar 25 kerstfilms willen kijken

HO HO HO. Ben jij een enorme fan van kerstfilms? Dat komt goed uit, want er is namelijk een bedrijf dat naarstig op zoek is naar filmfanaten.

Op de website van CableTV.com staat een vacature. Hierin vraagt het Amerikaanse bedrijf om iemand die 25 kerstfilms wil kijken in 25 dagen.

Chief of cheer

Deze schitterende functie houdt niet meer in dan dat je in 25 dagen, naar 25 kerstfilms moet kijken. Er zijn drie categorieen: nostalgie, hartverwarmende verhalen en kerstvreugde.

Betaalt goed

Het meest belangrijk is natuurlijk de vergoeding die er tegenover staat. De gelukkige die wordt uitgekozen, krijgt naast een bedrag van 2.500 dollar (2.300 euro), ook een jaarabonnement op zeven streamingsdiensten.

Hieronder vallen onder meer Amazon Prime, Disney+, Hulu en Netflix. Daarmee kun je dus een jaar lang nog meer films bekijken!

Bedrijf is op zoek naar mensen die betaald naar 25 kerstfilms willen kijken

Je mag zelf bepalen welke kerstfilms je gaat kijken. Dat scheelt wel. Ze moeten vanzelfsprekend wel op een van de zeven streamingsdiensten te zien zijn.

Om je alvast een beetje op te warmen, komt CableTV met een paar klassiekers als suggestie. Home Alone, Die Hard en Elf worden aangeraden.

Niet voor iedereen

Een erg belangrijk addertje onder het gras, is dat je in de Verenigde Staten moet wonen. Wellicht lees jij dit en woon je in het land.

Voor de rest zijn er geen eisen verbonden aan de vacature. Behalve dan dat je graag naar kerstfilms kijkt en de motivatie hebt om daar 25 dagen op rij naar te kijken.

Scroll naar boven