B&B- Jacob heeft uiteindelijk tóch de liefde van zijn leven gevonden

Het was voor Jacob uit het programma B&B Vol Liefde al snel duidelijk dat hij geen klik ging krijgen met de dames die bij hem bleven logeren. Hij had RTL gevraagd om andere vrouwen, maar dat hadden ze geweigerd. Ondanks deze mislukking heeft Jacob toch de liefde gevonden!

Een kijker

Een oplettende kijker viel voor de charmes van Jacob en besloot het heft in eigen handen te nemen . Ze nam contact op met Jacob. Dit deed ze via de mail. Jacob laat weten dat het nog in een ‘pril stadium’ is, maar hij heeft er een goed gevoel bij. Zelf zegt hij dat ‘alle dingetjes kloppen’.

Dit had hij met de vrouwen die meededen aan het programma totaal niet. Jacob heeft nog niet gezegd om welke vrouw het gaat. Hij wil graag eerst zelf onderzoeken of het iets kan worden.

Een marteling

Jacob zei in een interview dat het programma een grote marteling voor hem. Hij had achteraf liever niet mee gedaan. Hij zei tijdens een interview van het weekblad Weekend: “Het was een marteling om dit uit te zitten”

Maar nu lijkt het erop dat zijn deelname toch niet voor niets is geweest! Laten we hopen dat hij nu de liefde van zijn leven heeft gevonden en lekker kan genieten met haar!

Heb jij het programma gezien? Laat ons dan in de reacties weten wat jij van Jacob vond!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven