Barry stelt open huwelijk voor, maar heeft daar binnen 48 uur spijt van

Een moeder van twee kinderen barstte in tranen uit toen haar man Barry voorstelde om hun huwelijk voortaan open te gooien. Ze hield namelijk nog steeds van haar man, en had het verzoek totaal niet zien aankomen. Maar binnen 48 uur kreeg Barry spijt.

Open huwelijk

Wanneer je getrouwd bent kan het soms zo zijn dat je relatie een sleur wordt. Zeker wanneer er kinderen bij komen kijken, kan het soms zo zijn dat ouders uit elkaar groeien.

De 29-jarige Wendy was in de veronderstelling dat haar huwelijk hartstikke goed zat. Daar bleek haar man Barry (40) stiekem toch anders over te denken.

Hij stelde namelijk voor om het huwelijk open te gooien. Hij verklaarde het bed ook met andere vrouwen te willen delen en gaf zijn vrouw toestemming voor het daten met andere mannen.

Wendy wil niet

Wendy zag niets in een open huwelijk. Ze vroeg zich af of haar man nog wel iets om haar gaf. Of hij achter haar rug vreemdgaat of haar gewoon niet meer aantrekkelijk vond.

”Ik dacht dat alles goed zat tussen ons. We houden van elkaar (of zal ik zeggen ik houd van hem). We hebben 2 prachtige kinderen, een groot huis en goede banen.”

”Tussen de lakens is alles ook prima in orde. Maar vorige week zei hij dat hij me iets wilde vragen. Ik moest het vooral niet verkeerd opvatten.”

”Hij wilde dus een open huwelijk. Ik barstte in tranen uit. Hield hij niet meer van me? Gaat hij vreemd? Waarom wil hij dan niet van me scheiden?”

Tinder

Ondanks dat ze helemaal geen andere man(nen) wil en dol is op Barry, besloot ze dan maar gehoor te geven aan de wens van haar man.

Barry stelt open huwelijk voor, maar heeft daar binnen 48 uur spijt van

Ze downloadde Tinder en meldt op haar profiel dat ze een moeder is van 2 kinderen met een open huwelijk. Binnen een uur heeft ze 100 matches. ”De volgende dat had ik er al meer dan 2.000. Ik heb zelf natuurlijk iedere man naar rechts geswiped wan anders kan je niet tot die aantallen komen.”

Wat Wendy dan (naar eigen zeggen) doet is echt geniaal. Ze laat Barry zien hoe gewild ze is. Maar dat vindt Barry toch iets minder leuk.

Hij realiseert zich hoe goed zijn vrouw in de markt ligt, en ontsteekt in razernij. Hij draagt haar op de app meteen te verwijderen.

”Hij zei dat hij het niet zo bedoelde en wilde weer ’terugggaan naar normaal’. Dat wilde ik in eerste instantie ook, maar ik kan dit niet vergeten. Moet ik bij hem blijven?”

Scroll naar boven