Barbie wéér volledig bont en blauw (video)

Fans van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, hebben iets opmerkelijks opgemerkt op haar nieuwe TikTok-account. Samantha beantwoordt op dit kanaal verschillende vragen van haar volgers, maar wat direct opvalt, is de toestand van haar linkeroog. Velen vragen zich af: “Wat is er met haar oog gebeurd?”

Toestand van het linkeroog

Op de video’s lijkt het linkeroog van Barbie half dichtgeplakt, wat zorgen wekt bij haar volgers. In tegenstelling tot haar rechteroog, dat mooi is opgemaakt, toont het linkeroog een ongewone aanblik. Een bezorgde volger vroeg: “Is je oog ontstoken?”

In een speciale video reageert Barbie op deze vraag. Ze legt uit dat ze per ongeluk ‘verkeerde lijm’ heeft gebruikt, wat het vreemde uiterlijk van haar linkeroog verklaart. Ze bedankt haar volgers voor hun bezorgdheid, in het bijzonder Nikita, die de vraag over haar ooginfectie stelde.

Meer dan een oogprobleem

Naast vragen over haar oog, ontvangt Barbie ook vragen over haar ervaringen met uitbuiting. Ze geeft toe dat het moeilijk is om hierover te praten. Barbie deelt dat het herbeleven van deze herinneringen zwaar is en dat ze vaak dichtklapt als ze erover praat. Ondanks de moeilijkheden, voelt ze zich gesterkt door de steun van haar volgers.

@barbie.reacts Antwoorden op @Nikita Djaylinn Chan ♬ origineel geluid – Barbie Reacts

Barbie erkent dat ze nog veel moet verwerken, vooral vanwege haar ervaringen met gedwongen prostitutie. Ze spreekt over een gevoel van eenzaamheid en het moeilijke proces van het verwerken van haar ervaringen. Ondanks de uitdagingen, is ze dankbaar voor de steun die ze ontvangt van haar volgers.

Scroll naar boven