Bange oude dame vraagt jongen om met haar mee te lopen – zijn reactie laat iedereen schrikken

Omdat de media elke dag verhalen van narigheid en strijd willen verspreiden, is het geen wonder dat de meeste content die viraal gaat zich richt op vriendelijkheid en mededogen.

Er is iets over goed nieuws wat ons allemaal weet te raken. We worden er gelukkig van; het verwarmt onze harten en herstelt een zekere mate van geloof in het menselijk ras.

Daarom is het fantastisch om te kunnen schrijven over een man uit Memphis, Tennessee, die onlangs een internetheld is geworden voor zijn acties richting een oudere vrouw. Hij wist niet dat iemand zijn gedrag in de gaten hield, hij wist gewoon wat het juiste was om te doen … en dus deed hij het zonder problemen.

Volgens een Facebook-bericht van Local Memphis ABC 24 vond eerder een daad van oprechte vriendelijkheid plaats buiten het Criminal Justice Centre in Shelby County.

De woorden ‘Criminal Justice Centre’ kunnen voor sommigen een gevoel van negativiteit oproepen, en we kunnen alleen maar aannemen dat het hetzelfde effect had op een oudere dame die uit het gebouw kwam en naar haar auto moest.

Het probleem was dat ze zich gewoon niet veilig voelde om alleen naar haar voertuig te lopen, laat staan ​​de drukke weg over te steken zonder hulp.

Volgens het bericht “benaderde ze een jongeman, een vreemdeling, en vertelde hem dat ze zijn lunch zou betalen als hij haar naar haar auto zou brengen.”

Het aanbod was eenvoudig: een gunst voor een gunst. Alleen was de jongeman niet bereid iets van de vrouw aan te nemen; hij was tevreden haar te helpen zonder beloning te ontvangen.

“Hij zei:” Mevrouw … Ik zal blij zijn om u naar uw auto te brengen en u bespaart uw geld … u hoeft niets voor mij te kopen. ”

Het hele gebeuren was vastgelegd door verslaggever Tish Clark, die aan een ander verhaal zat te werken. Ze zei dat de vrouw de man omhelsde om haar dankbaarheid te tonen voor zijn daden.

We weten niets over u, maar we zijn zo blij dat dit verhaal is vastgelegd en aan de wereld is aangeboden. We zouden kunnen leven met meer jonge mannen zoals deze; mensen die graag hun best doen voor anderen zonder iets terug te willen.

Als je denkt dat meer mensen zich zouden moeten gedragen als de man in dit verhaal, deel dit artikel dan alsjeblieft!