Bambi woont noodgedwongen in haar auto: ”Sliep eerst in steegjes”

Bambi woont noodgedwongen in haar auto: ''Sliep eerst in steegjes''

Het zit de 26-jarige Bambi niet bepaald mee. De blondine woont inmiddels al 26 dagen in haar auto. Aan Linda.nl vertelt ze hoe ze in deze bizarre situatie terecht is gekomen.

Dakloos

Het was een behoorlijke rollercoaster voor Bambi. ”Eerst woonde ik in een studentenwoning, maar daar moest ik uit. Daarna ben ik bij iemand in Brabant gaan wonen, maar door een verbouwing moest ik daar ook uit. Toen is het misgelopen met een vriendin met wie ik samenwoonde”, zo vertelt ze.

Omdat ze ook moest vertrekken bij haar vriendin, is ze niet alleen haar woning kwijtgeraakt maar ook haar baantje bij de Efteling.

Auto

Haar auto, die ze inmiddels meer dan twee jaar heeft is erg oud. Het wrak rijdt niet eens meer. Ik heb zeven katten die soms naar de dierenarts moeten, dus dat is niet fijn.

Bambi woont uit noodzaak in haar auto: ''Ik sliep eerst in steegjes''

Bambi wil niet aankloppen bij het Leger des Heils en besluit haar auto te laten maken. ”Officieel mag ik niet in mijn auto wonen, maar eerst sliep ik in steegjes en daarna in woonwijken. Ik heb gemerkt dat dat niet slim is, want mensen gaan toch kijken. Nu kan ik mijn auto op een vrachtwagenplek neerzetten, maar soms sta ik ook op een campingplaats.”

Douchen

Maar hoe zit het dan met douchen? Bambi leeft van een daklozenuitkering, maar heeft wel een abonnement om te gaan sporten. Daar kan ze dan ook gelijk douchen.

Als ze niet gaat sporten gaat ze langs bij mensen die ze kent via TikTok. Ze probeert om de twee dagen te gaan douchen.

Slapen

het slapen in de auto valt haar niet mee. ”Mijn auto is zo oud dat de banken niet plat kunnen. Ik slaap op de achterbank op drie fleecedekens. Voor in de auto ligt mijn cosmetica en achterin liggen dekens en kleding. Oh ja, en er liggen ook veel powerbanks.

Uitkering

Zoals gezegd heeft Bambi een daklozenuitkering. ”Wat ik daarvan overhoud mag ik meenemen naar de volgende maand. Daarmee betaal ik alles wat nodig is voor mijn katten en spaar ik. Zodra ik ergens een woning vind, krijg ik gelukkig wel een andere uitkering.

Scroll naar boven