Badr Hari in eerste gevecht sinds blessure knock-out geslagen

Badr Hari had vanavond na lange tijd weer een gevecht met Benjamin – Benny – Adegbuyi, een Roemeen. Badr was het meest populair en Benjamin wat minder bekend. Toch verloor Badr van Benny.

Badr werd in de derde ronde knock-out geslagen en Benny won overduidelijk. Badri Hari staat bekend als de ‘knock-outkampioen’ maar dat was dit keer wel anders.

Toen de wedstrijd nog niet begonnen was wist Badr het zeker: “Het wordt een ‘walk in the park’. Benny gaat de eerste ronde knock-out.” Dit zei hij omdat hij erom bekend staat dat hij mensen in één klap naar de grond slaat maar niets was helaas voor Badr minder waar.

Badr sloeg hard en miste niet vaak in de eerste twee rondes maar ook incasseerde hij er een paar. De derde ronde ging het echter mis en werd hij knock out geslagen, had hij een gebroken neus en was het afgelopen.

Badr vs. Benny

Badr had lang op zich laten wachten want dit was de eerste keer dat hij weer in de ring stond sinds het gevecht met Rico Verhoeven, wat op 19 december 2019 was. Precies één jaar geleden dus moest Badr ook met de wedstrijd stoppen vanwege een blessure.

Benjamin – Benny – Adegbuyi was wat minder bekend deze avond maar wist veel over Badr omdat hij regelmatig met Rico Verhoeven traint. De trainer van Rico en Benny kon dus goed aan Benny vertellen hoe Badr tijdens de wedstrijd vecht. De kans is zeer groot dat Badr daardoor enkele technieken niet heeft zien aankomen omdat hij nog nooit tegen de Roemeen gevochten heeft.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven