Badmeester trapt vervelende jongen van duikplank en alles is gefilmd

Badmeester trapt vervelende jongen van duikplank en alles is gefilmd

Het zal je maar gebeuren: sta je op een duikplank van tien meter naar beneden te turen, word je gewoon door de badmeester ineens keihard in je rug getrapt waardoor je hulpeloos tien meter naar beneden stort.

Dit gebeurde recent in een buitenzwembad in Steyr, wat een plaats in Oostenrijk is. Deze stad ontleent haar naam aan de gelijknamige rivier. Dankzij deze video weten wij dat er meer water in Steyr is: namelijk in het openbare zwembad Stadtbad Steyr, waar voor duikliefhebbers planken van verschillende hoogten staan.

Een flinke trap

Zo is er dus ook een duikplateau op tien meter hoogte. In de video zien we daar een jongen staan. Vanuit het niets krijgt hij ineens een flinke trap in zijn rug van de besnorde badmeester, waarna hij naar beneden stort. Nog even probeert hij zich vast te houden, maar dat lukt niet.

Badmeester

Ophef

De video zorgt voor veel ophef in Steyr. Zelfs de woordvoerder van de stad heeft zich over het voorval uitgesproken. “We hebben de video ook ontvangen,” zegt hij.

“De badmeester weet dat dit niet oké is en heeft zijn excuses publiekelijk aangeboden.” Hij zou het echter niet ‘zomaar’ hebben gedaan.

Volgens getuigen bleef de jongen lang staan op de duikplank. De badmeester zou hem twee keer verzocht hebben om te springen, of naar beneden te komen. Op beide verzoeken zou de jongen niet zijn ingegaan. Daarom klom de badmeester naar boven, en trapte de jongen naar beneden.

Consequenties

Het moet de komende dagen duidelijk worden wat het lot van de trappende badmeester is, aldus HLN. Mogelijk wordt hij tijdelijk op non-actief gezet of nog erger: ontslagen.

Volgens de Belgische krant heeft het slacht0ffer zich nog niet gemeld. Daardoor is het nog niet duidelijk wat zijn versie is van het verhaal. Onderstaand de beelden:

Hier de video:

Scroll naar boven