Badjuf is bang jongetje bij zwemles helemaal zat en schopt hem het water in

Badjuf is bang jongetje bij zwemles helemaal zat en schopt hem het water in

Soms herposten we oudere berichten om die knettertje viraal gingen in het verleden. Vandaag kiezen we daarom voor een badjuf, die ere en wel erg ouderwetse manier van opvoeden op nahoud. Bang kind? Hup het water in!

Zwemles

Er is echter ook kroost dat bang is voor water. Zij moesten deze angsten eerst overwinngen, voordat ze kunnen beginnen met watertrappelen bij zwemles.

Maar ja, wennen aan het water moet ook voorzichtig aangepakt worden. Wanneer dat niet gebeurt, kan het averechts werken en dat heeft als resultaat dat het kind alleen nog maar banger wordt.

Juf

Badmeesters en juffen

Wanneer je jouw kind op zwemles zet, dan verwacht je natuurlijk dat je kind niet alleen goed leert zwemmen. Dat moet ook in goede harmonie gaan.

Zoals gezegd is niet ieder kind hetzelfde. Kinderen die wat meer aandacht verdienen, behoren die ook te krijgen. Maar er zijn echter badmeesters en juffen, die dat geduld niet hebben.

Zij zijn nog van de oude stempel en krijgen zwemles zoals dat vroeger wellicht ging: je gooit een kind in het water en kijkt of het blijft drijven.

Juf trapt kind

Maar er zijn mensen die het nog anders aanpakken, zoals in onderstaand filmpje. Wat we zien is een kind dat overduidelijk het water niet in wil.

Het jongetje is onzettend bang en de badjuf heeft daar op gegeven moment genoeg van. Op de beelden is te zien hoe ze het kind, dat zich wanhopig probeert vast te houden aan een trap, losrukt.

Vervolgens duwt ze hem het water in. Maar als het jongetje er naar haar mening niet ver genoeg in ligt, besluit ze om hem letterlijk een trap te geven.

Onderstaand de beelden, die momenteen het hele internet veroveren. Het is niet duidelijk of de badjuf haar baan nog heeft.

Via: DailyBuzz

Scroll naar boven