Babysitter neemt kind mee op vakantie, vertelt niets tegen de ouders

Babysitter neemt kind (2) mee op vakantie zonder ouders te informeren

Een Britse babysitter heeft op TikTok een video gepost waarin ze de grootste fout uit haar leven toegeeft. Ze moest een dag oppassen op het zoontje van haar buren, maar stopte hem in haar auto om op vakantie te gaan. Ze informeerde de ouders niet.

Op vakantie

Op TikTok vertelt ze er meer over. ”Ik was 20 en net getrouwd. Ik woonde naast een familie die een zoontje had van twee jaar oud.

Soms paste ik op hem voor een paar uurtjes om zijn moeder te helpen, die druk was met werken. Maar op een dag vroeg de moeder me of ik op haar zoon kon letten en of hij bij me kon slapen omdat zijn moeder een avondje uit wilde gaan.”

”Ik zei dat dat geen probleem was, we kennen elkaar immers goed. Maar ik vertelde er wel bij dat ik de volgende dag op vakantie zou gaan voor een week. Ze moest dus wel op tijd haar zoon ophalen.”

@

♬ –

Zoon in de auto

”Op dinsdag hadden we de hele auto ingeladen en ik besloot om het jongetje gewoon mee te nemen. We woonden toen in Birmingham en reden naar Londen, waar we in een hotel sliepen. Het was geweldig, ik heb een hele week met het ventje doorgebracht en hij was super lief.”

”Maar zijn moeder wist ondertussen niet waar haar kind was. Ik had telefoonnummer niet eens. Ik belde altijd gewoon aan als ik haar wilde spreken. Bovendien had ik ook geen telefoon meegenomen op vakantie. Ik heb dus maar een kaart gekocht en daarop geschreven dat we op vakantie zijn.”

Thuiskomst

Wanneer de babysitter na een week thuiskomt, verwacht ze dat de hel losbarst. Dat gebeurt echter niet. ”Zijn moeder had de politie niet eens gebeld, maar was wel blij dat haar kind weer terug was. Ik heb nog wel sorry gezegd en dat heeft ze geaccepteerd.”

Scroll naar boven