Laten we eerlijk zijn, als je geen maatje (of twee) had die opgroeide met een enorme kop, was het waarschijnlijk jij, en je hebt ze waarschijnlijk ermee belachelijk gemaakt.

Nou, als jij je hierin kan vinden, heb ik heel goed nieuws voor jou. Er is namelijk een onderzoek gedaan naar de grootte van de hoofd van baby’s en de mate waarin deze baby’s succesvol worden in de toekomst. Het resultaat heeft heel het internet doen verrassen.

Onderzoekers hebben gesuggereerd dat baby’s met grote hoofden meer kans dan de meeste hebben om een succesvol leven te leiden en opgeleid te worden, omdat ze van nature veel intelligenter zijn.

BEKIJK OOK  Hartverscheurend: Paard laat een traan na het verliezen van veulen bij de geboorte

Makkelijker gezegd, bevat die gigantische kop van je een veel groter brein en meer hersencellen dan de gemiddelde erwtenkop die door de straten loopt.

UK Biobank zijn de jongens achter het onderzoek. Ze hebben onlangs een onderzoek uitgevoerd naar de relatie tussen erfelijke aanleg en blootstelling van het milieu aan zich ontwikkelende ziekten. Kortom, hogere intelligentie is verbonden met een grotere schedelomtrek.

Het bedrijf heeft ongeveer data van 500.000 mensen in het Verenigd Koninkrijk om hun onderzoek en het verband tussen hun genen en hun fysieke en mentale gezondheid te bepalen.

De gegevens worden vervolgens geanalyseerd door onderzoekers van de Universiteit van Edinburgh, waarbij de vaardigheden van de deelnemer, reactietijd en geheugen worden getest.

BEKIJK OOK  Raak in vorm en verlies dat kerstgewicht - deze posities verbranden de meeste kerstcalorieën

Dus als jij altijd de dupe was vanwege je grote hoofd, wees dan vooral niet getreurd! Er staat jou waarschijnlijk een hele mooie toekomst tegemoet en de mensen die je grote kop belachelijk maken zijn gewoon jaloers!

Deel dit artikel met je vrienden of familie die geen grote hoofd hebben!


Like it? Share with your friends!