Baby werd geboren met een enorme afwijking – 4 jaar later herkent niemand haar nog terug..

Verhalen als deze geven me veel vertrouwen in de goedheid van de mens.

Angel werd geboren met een afwijking die bijna haar hele gezicht bedekte. En daarom werd ze veel gepest. Angel’s ouders hebben hun dochter opgevrolijkt door haar thuis te houden, waar ze speelde met haar broers en zussen en neven en nichten, verborgen voor de wreedheid van andere kinderen.

Angel’s kansen om een ​​normaal leven te leiden, zagen er lange tijd somber uit. Maar toen bood een non-profit organisatie aan om een ​​operatie te betalen die haar een gelukkig, gezond en zelfverzekerd jong meisje zou maken.

Toen Filipino Cypres Salon van haar dochter Angel beviel, was ze vervuld van vreugde. Maar toen ze een vreemd geluid hoorde uit de couveuse van haar dochter, besefte ze al snel dat er iets mis was. Toen de moeder eindelijk haar pasgeboren baby voor de eerste keer zag, was ze geschokt en gaf zichzelf meteen de schuld van wat ze zag.

Angel werd geboren met encefalocele, een hersenafwijking die optreedt wanneer de neurale buis volledig sluit tijdens de ontwikkeling van de foetus. In het geval van Angel betekende dit dat ze een enorme hernia of groei in het midden van haar gezicht had. De groei was zo groot dat Angel moeite had om te zien en deel te nemen aan dagelijkse activiteiten.

De enige kans voor Angel om een ​​normaal leven te leiden was om de groei operatief te verwijderen. Haar ouders hadden ongeveer 5.500 dollar gespaard voor de operatie, maar zelfs als dat lukte, waren er veel risico’s aan verbonden.

Ondertussen was de groei van Angela zo groot dat andere kinderen haar ermee hebben gepest. Sommigen gingen zelfs zo ver dat ze haar een ‘monster’ noemden.

De intimidatie verpletterde Angel’s ouders zo erg dat ze ervoor kozen om hun dochter thuis te houden om haar te beschermen tegen pesterij. En op een van de weinige dagen dat Angel in het openbaar was, ging een jongen naar Angel om haar te pesten, maar Angel reageerde door de jongen zachtjes op het hoofd te kloppen en ‘Hallo’ te zeggen.

Angel’s moeder was vervuld met trots, maar ook verwoest door het incident. Ze wilde niets liever dan Angel een goed leven geven. Maar een operatie om de groei te verwijderen zou bijna $ 8000 meer kosten dan de familie had gespaard.

Gelukkig hoorde de Children First Foundation over Angel en bood aan om te betalen voor haar operatie. Dus in september van dit jaar vloog de non-profitorganisatie Angel en haar vader naar Australië voor een operatie die Angel een kans zou geven om een normaal leven.

Vier uur lang werkten chirurgen om de 200 gram groei van Angel’s gezicht te verwijderen en daarna het gat dat de operatie in haar schedel achterliet te verbergen met een bot uit de heup van het kleine meisje.

De operatie was succesvol en Angel, die al een positieve meid was, is nu al helemaal blij dat ze vrijuit kan zien, lachen en leven.

Kinderen zijn onze toekomst en het belangrijkste wat we hebben. Deel alsjeblieft dit inspirerende verhaal om te laten zien dat alle kinderen recht hebben op een goed leven.

Bron: Now to love