Baby is zonder ogen geboren en verlaten door moeder en heeft een liefdevolle familie nodig

Een baby geboren zonder ogen is verlaten door zijn moeder, nu is hij op zoek naar een liefdevolle familie.

Kleine Alexander K a.k.a Sasha is gezond, maar zal nooit kunnen zien vanwege een zeldzame aandoening die slechts twee andere baby’s in de wereld hebben.

Zijn moeder groeide op in een weeshuis en besloot vóór zijn geboorte om hem op te geven omdat ze er niet zeker van leek dat ze in staat was om de hulp te bieden die hij nodig had.

Een verpleegster die nu voor de zes maanden oude baby zorgt, vertelde: “Hij is niet anders dan andere kinderen, hij speelt en glimlacht net als elke gezonde baby. Hij houdt van spelen en houdt van zwemmen. Hij is een hele vrolijke baby. ‘

De andere baby’s die met de aandoening zijn geboren, hebben ook verschillende andere kwalen. De Russische jongen heeft twee goedaardige cysten op zijn voorhoofd, die binnenkort zullen worden verwijderd.

Hij is gediagnosticeerd met een zeldzame SOX2-anoftalmiesyndroom dat 1 op een kwart miljoen mensen overkomt.

Artsen vertellen echter dat er momenteel “geen kans” is dat Sasha ooit zal zien. Zijn adoptielijst laat weten dat de jongen een vredige, glimlachende baby is. Het kind zal worden geadopteerd door Russische ouders als er niemand geschikt is.

De verzorgende verpleegster van de jongen bracht hem onlangs 2500 kilometer naar St. Petersburg, waar chirurgen kleine oogbollen implanteerden om te verzekeren dat zijn gezicht niet vervormd wordt naarmate hij groeit.

Hij zal dergelijke operaties om de zes maanden nodig hebben, elke keer met grotere bollen.

Veel sterkte kleine Sasha! Deel dit artikel om je steun te betuigen!