Baby geboren zonder ogen zit bij piano – papa legt zijn volgende zet vast op film

Toen Patrick Hughes op de wereld kwam, was zijn familie diepbedroefd om te ontdekken dat hij zonder ogen en met misvormde ledematen was geboren. Zijn vader, die ernaar had uitgekeken alle normale dingen te doen die een vader en zoon samen doen, geloofde dat niets normaal zou zijn.

Patrick zat in een rolstoel en had een zware start in het leven, maar hij weigerde alles in de weg te staan van zijn onverwachte passie …

blind geboren baby

Toen hij slechts twee was, toonde de peuter interesse in de familiepiano. Hij onthoudde deuntjes in zijn hoofd en het duurde niet lang voordat hij nummers kon spelen nadat hij ze maar één keer had gehoord.

Zijn flair is indrukwekkend en zijn vermogen onmiskenbaar. Zijn ouders merkten snel zijn verborgen talent op, en al snel trad Patrick op in het openbaar.

blind geboren baby speelt piano

Toen hij naar de universiteit van Louisville ging, raadde een muziekleraar aan om lid te worden van de fanfare. Niemand wist echt hoe het zou gaan, gezien het feit dat Patrick in een rolstoel zat. Er waren logistieke problemen, maar Patrick en zijn vader bedachten een oplossing om ervoor te zorgen dat Patrick alsnog deel kon nemen aan de fanfare.

blind geboren baby in de fanfare

Patrick’s vader omarmt echt de manier waarop zijn zoon zijn leven leidt; hij begrijpt dat handicaps kunnen worden omgezet in vaardigheden onder de juiste omstandigheden, en hij staat Patrick nooit in de weg zijn doelen te bereiken. Hij is een lichtend voorbeeld voor alle ouders die er zijn.

Wat Patrick betreft, zijn eigen kijk op het leven is hartverwarmend: “God maakte me blind en niet in staat om te lopen. Big deal. Hij gaf me de muzikale gaven die ik heb en de geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten. ”

Bekijk hieronder het volledige verhaal van Patrick’s ongelooflijke opkomst vanaf zijn geboorte in een wereld vol tegenslagen: