Oppas laat baby’tje en puppy achter in snikhete auto

In Virginia – Verenigde Staten – is een oppas gearresteerd omdat ze naar verluidt een 11 maanden oud meisje en een kleine hond in een hete auto heeft achtergelaten, waardoor ze zijn overleden. Het levenloze lichaam van het kind werd later in een zwarte vuilniszak naar een ziekenhuis gebracht.

Verwaarlozing

De verdachte, Kristen Graham (40 jaar oud), uit Seaford, werd op dinsdag gearresteerd en wordt beschuldigd van kinderverwaarlozing. Afhankelijk van de resultaten van de autopsie van het kind kan de aanklacht mogelijk worden verhoogd naar doodslag.

Op het moment van het tragische incident zorgde Graham al ongeveer twee dagen voor het kind. Ze was vaak oppas voor het meisje, dat in oktober 2022 werd geboren bij de 17-jarige Arianna Wicker.

Alleen gelaten

Op dinsdag rond 1 uur ’s ochtends werd Graham gebeld door een vriendin die haar vroeg om een pakje sigaretten te brengen. Deze vriendin was aan het zorgen voor een oudere persoon in Newport News en kon het huis niet verlaten om zelf boodschappen te doen.

Graham stopte het 11 maanden oude kind samen met een kleine hond in haar auto en reed naar een supermarkt. Na deze tussenstop reed Graham naar het huis van haar vriendin en ging vervolgens naar een andere plek toe waar ze het hondje en het kind te lang met de ramen dicht in the aut achterliet.

Een hele nacht

Graham slapen en werd ongeveer zes uur later wakker door een telefoontje het beestje en het kind waren toen al gestorven. De oppas heeft als verklaring gegeven niet precies meer te weten wat er gebeurt was en wordt nu vervolgd om haar vreselijke acties.

Scroll naar boven