Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ”Kleine Babou’tjes maken”

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ''Kleine Babou'tjes maken''

Het is algemeen bekend dat veel oudere vrouwen Gambia als een seksparadijs beschouwen. Dat is niet door ons verzonnen, maar dat is gewoon bewezen. Vooral onder Engelse dames op leeftijd is het land extreem populair.

Dat komt doordat Gambia tot 1965 eigendom was van Engeland. Van oudsher maken vele oudere vrouwen maar al te graag een tripje naar het land dat in de volksmond bekend staat als ‘Granbia’. Een tijdje terug hebben verslaggevers van Panorama het land bezocht om te bekijken hoe het er aan toegaat.

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ''Kleine Babou'tjes maken''

‘Kleine Babou’

Ze liepen daar ene Babou tegen het lijf. Die wilde direct de lakens delen met een van de (vrouwelijke) verslaggeefsters. In een discotheek fluisterde hij: ”Jullie Europese vrouwen hebben zo’n zachte huid. Ik zou elk plekje van je lichaam lekker willen kussen. Hoelang blijf je nog? Laten we geen tijd verliezen.”

Babou pakte daarop de hand van de verslaggeefster beet en wilde haar meenemen naar een bed: ”Ik wil je een kleine Babou schenken.”

Beloof haar de hemel en je krijgt haar portemonnee

Babou is natuurlijk niet de enige die vrouwen probeert te verleiden. De tendens in het land is dan ook: beloof haar de hemel en je krijgt haar portemonnee.

Hoewel het sekstoerisme in het land nog altijd springlevend is, trappen er ondertussen steeds minder mensen in. We sluiten niet uit dat sociale media en natuurlijk Kees van der Spek hier een aanzienlijke rol in spelen. Het moraal van dit verhaal is dan ook: trap er niet in!

Scroll naar boven