Baasje dumpt kat, maar doet er een hartverscheurend briefje bij

In het Britse Manchester is een kat gedumpt door haar baasje. De 1-jarige Lilo zat in een mand. Om haar nekje was een hartverscheurend briefje gedaan, waarin het baasje vraagt of iemand voor het beestje wil zorgen die “meer van haar houd”.

Baasje dumpt kat, maar doet er een hartverscheurend briefje bij

Briefje

Medewerkers van RSPCA Manchester and Salford hebben zich inmiddels ontfermd over Lilo. Zij vonden dus ook het briefje dat ze gedeeld hebben op sociale media. Er staat het volgende op:

“Mijn naam is Lilo en ik ben 1 jaar oud. Mijn moeder voelt zich schuldig en houd heel veel van me maar ze kan me niet langer in huis hebben.”

“Ik hou van snoepjes en zachte dekens. Ik ben een binnenpoes. Ik hou ervan om te spelen en ben erg onafhankelijk. Ook lig ik graag op het voeteneinde van het bed. Ik ben een lief meisje en mijn moeder hoopt dat iemand anders meer van me houd. Alsjeblieft, zorg voor me.”

De medewerkers van het asiel hebben inmiddels iemand gevonden die Lilo wil adopteren. Het gaat om een Amerikaanse vrouw die graag voor het diertje wil zorgen. Laten we hopen dat ze daar alle zorg krijgt die ze verdient.

Scroll naar boven