Baas geeft haar werknemers elke dag een masturbatiepauze van 30 minuten

De baas van een entertainmentbedrijf voor volwassenen biedt haar werknemers dagelijks een half uur masturbatiepauze nadat ze hadden gemerkt dat ze ‘geagiteerd’ waren geraakt tijdens een lockdown.

Erika Lust, de baas van Erika Lust Films, hoopt masturbatie te “normaliseren” door haar 36 personeelsleden elke dag een half uur masturbatiepauze te gunnen en heeft zelfs een privé “masturbatiestation” op kantoor ingericht.

De filmmaker besloot de pauze aan te bieden nadat het haar opviel dat haar personeel tijdens de pandemie “geagiteerd” was en “met minder energie presteerde”.

Ze lanceerde het initiatief om samen te vallen met Masturbatiemaand, die in mei valt, maar is van plan om het personeel de rest van het jaar te laten profiteren van de extra pauze van 30 minuten.

Erika zei tegen Ladbible: “Ik waardeer mijn medewerkers en ik weet dat als zij zich goed voelen, wij goed werk leveren.

“Met de pandemie en de enorme verschuiving in hoe we ons leven leiden begon ik te merken dat mijn werknemers wat onrustig waren geworden en met minder energie presteerden dan voorheen.”

“Dus, wetende dat er maar één ding is waardoor iedereen zich goed voelt heb ik een privé masturbatiestation ingericht waar ze van kunnen genieten.”

En haar werknemers zijn blij met de nieuwe regels – één beweert dat het helpt om stress te verlichten.

Cat, die hoofd is van communicatie en content bij het bedrijf, zei: “Stel je voor: een team van gelukkige werknemers met hun creatieve sappen die stromen en productief zijn omdat ze wat tijd hebben ingepland om zichzelf goed te voelen.

“Een masturbatiepauze op het werk kan resulteren in meer focus van je werknemers, minder agressie, meer productiviteit en beter teamwerk.”

Collega Avril, klinisch seksuologe en projectleider van The Porn Conversation, was het daarmee eens en voegde eraan toe: “Van masturbatie is aangetoond dat het je niet alleen gelukkiger, meer ontspannen en meer gefocust maakt, maar het is ook goed voor de creativiteit en verhoogt je drive om dingen gedaan te krijgen.

“Bovendien komt er endorfine vrij, helpt het je te decompresseren en verlicht het spanning en stress.

“Eigenlijk is het het perfecte medicijn voor een stressvolle werkdag.”

Erika roept nu collega-ondernemers op om in haar voetsporen te treden.

Naast het aanbieden van de pauzes, zal ze ook op haar website delen hoe het team het doet met de masturbatie station.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven