Ayse (26) heeft haar man nog nooit in het echt gezien: ”Intiem via Zoom”

Ayse (26) heeft haar man nog nooit in het echt gezien: ''We doen het via Zoom''

De 26-jarige Ayse is al drie jaar samen met de Amerikaanse Darrin (24), maar heeft hem nog nooit in het echt gezien. Het koppel is getrouwd via internet en zijn ook intiem via Zoom. 

In een exclusief interview met Closer Online wijdt Ayse uit over haar opmerkelijke relatie. De Britse was twee jaar vrijgezel en voelde zich erg eenzaam.

Ze zette een advertentie op Facebook, waarin ze een penvriend zocht. Daar reageerde de Amerikaanse Kenda op, die haar vertelde dat ze een zoon heeft die een vriendin zocht.

”Ze stuurde me een foto. Ik vond hem er goed uitzien en stuurde hem een berichtje. Binnen een uur antwoordde Darrin.”

”We hadden zoveel gemeen, we zijn allebei dol op Fortnite spelen.”

Telefoon

Na een paar dagen berichtjes uitwisselen, belt Aysa Darrin op. ”We spraken uren en er vielen geen ongemakkelijke stiltes.”

”Na twee weken zei hij dat hij van me hield en vroeg hij of ik met hem uit wilde gaan. Ik was dolblij, maar had er weinig vertrouwen in vanwege de afstand.”

Intiem via Zoom

”Hoewel ik Darrin nog nooit heb ontmoet, zijn we intiem via Zoom. Voordat we ophangen, kussen we het scherm. Ik blijf dan hangen tot ik in slaap val.”

Na acht maanden van online afspraakjes vraagt Darrin zijn Ayse ten huwelijk. ”Voor de camera ging hij op een knie zitten en haalde een mooie ring tevoorschijn.”

Ayse (26) heeft haar man nog nooit in het echt gezien: ''We doen het via Zoom''

”Hij had zelfs mijn vader gebeld voor toestemming en mijn zus gevraagd om advies voor de ring. Mijn ouders wilden het eerst niet, omdat we elkaar nooit hebben gezien.”

”Ze zagen echter hoe gelukkig ik was en daarom zijn ze akkoord gegaan.”

Eerste ontmoeting

Er werd een bruiloft georganiseerd voor 50 gasten. Ayse reist naar de Verenigde Staten, maar wordt daar afgewezen door de immigratiedienst.

De dienst ziet haar lege bankrekening en gelooft niet dat Ayse haar verblijf kan bekostigen. ”We waren er kapot van en ik kon alleen maar huilen.”

”Ik werd zonder pardon op de eerstvolgende vlucht naar huis gezet. Maar we moesten door, want we wilden allebei graag trouwen.”

Zoom

Niet veel later krijgen Ayse en haar verloofde een trouwvergunning. Ze besluiten om dan maar via Zoom te trouwen. De ceremonie kostte 25 pond.

”Ik deed mijn eigen haar en make-up, en leende een jurk van een vriendin. Toen ik inlogde zag ik Darrin in zijn pak zitten.”

”We barstten in tranen uit toen we de geloften uitspraken. Na het jawoord hadden we een megafeest via zoom met 30 man die waren ingelogd.”

Ayse (26) heeft haar man nog nooit in het echt gezien: ''We doen het via Zoom''

Toekomst

Ayse heeft zin in de toekomst. Haar man volgt een opleiding, dus verhuizen naar Engeland is geen optie. Daarom wil Ayse naar Amerika verhuizen.

”Als we elkaar eindelijk ontmoeten, gaan we direct naar Taco Bell. Darrin haalt dat altijd en dat ziet er lekker uit. Ik hoop dat ik naar Amerika kan verhuizen. Ooit willen we kinderen.”

Scroll naar boven