Automobilist kleeft langdurig bij motormuis en daar krijgt hij spijt van

Automobilist kleeft langdurig bij motormuis en daar krijgt hij spijt van

Op YouTube is een video geplaatst waarin te zien is hoe een automobilist er alles aan probeert te doen om een motoragent het leven zuur te maken.

Klever

Het heeft er alle schijn van dat er een paar motoren een cordon vormen rondom een bepaalde auto, zodat deze ergens heen kan worden begeleid.

De motoragenten zorgen er daarbij voor dat andere auto’s niet kunnen passeren, zodat de weg vrij blijft. Maar dat vindt een automobilist niet zo prettig.

Die wil schijnbaar een afrit op zodat hij kan afslaan. Vermoedelijk snapt de automobilist niet dat de regels ook voor hem van toepassing zijn. Hij probeert daarom in te halen.

De motormuis probeert juist te voorkomen dat dat gebeurt. De autobestuurder wil daar niet naar luisteren en probeert daar dus omheen te rijden.

Nauwelijks afstand

De situatie die zich vervolgens ontspint, is dat de automobilist dusdanig kleeft, dat dat helemaal verkeerd kan aflopen. Mocht de motor abrupt moeten remmen, dan zijn de gevolgen groot.

Dan haalt de bestuurder de motor rechts in. Even heeft het er de schijn van dat de motor de achtervolging inzet. Dat gebeurt niet, omdat de agent bij de stoet moet blijven.

Wel geeft hij de auto nog even een tik. Vermoedelijk is het kenteken van de beste man genoteerd, waarbij we ons niet kunnen voorstellen dat de situatie hiermee eindigt. De bon zal fors zijn.

 

Scroll naar boven