Automobilist is klaar met snelwegplakkers, trapt ze letterlijk van de weg af

Snelweg

In Nederland wordt de A12 al dagenlang geblokkeerd. Het begint zo langzamerhand een beetje erg sneu te worden. Vinden wij dan. Snelwegen blokkeren zorgt er namelijk ook voor dat automobilisten in ellenlange files komen te staan.

Snelweg

Waar de meeste mensen denken dat het draagvlak inmiddels begint af te nemen, zijn er media die beweren dat steeds meer mensen de klimaatprotesten steunen.

Of dat ook echt zo is, weten wij niet. Maar goed, dat weten andere media ook niet. Vaak zijn onderzoeken gebaseerd op een mannetje of 1.000. Niet echt representatief voor de gehele bevolking. En dan zijn het vaak ook nog mensen die zelf hebben aangegeven mee te willen doen aan zo’n enquete.

Automobilist is klaar met snelwegplakkers, trapt ze letterlijk van de weg af

Duitsland

Kijk, dat je een weg gaat blokkeren moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Maar als je een snelweg gaat blokkeren, loop je de kans dat je andere mensen daarmee raakt.

Mensen die gewoon een baan hebben bijvoorbeeld, en naar hun werk moeten. Die mensen komen in de file te staan, moeten daardoor meer brandstof verbruiken en worden dus hard geraakt door de protesten. Wanneer je deze mensen dwarsboomt, is de kans op een reactie aanwezig.

Precies dat is er gebeurd in Duitsland. Een oververhitte automobilist had nogal haast, maar kon er niet langs omdat er dus mensen op de weg zaten.

Trap, trap

Even netjes vragen of iemand aan de kant gaat, haalt niks uit. Dat heeft de man goed door. Om die reden neemt hij het heft in handen, en trapt de aardeliefhebbers lekker van de weg.

Nadeeltje: sommige activisten moesten zich na deze actie wel even laten nakijken door medisch personeel. Waarom? Dat kun je in onderstaande video zien:

 

Scroll naar boven