Auto met vijf minderjarigen zonder rijbewijs knalt op boom

Auto met vijf minderjarigen zonder rijbewijs knalt op boom

In het Drentse plaatsje Ekehaar heeft vannacht een minderjarig meisje uit Assen het leven gelaten bij een zeer zwaar auto-0ngeluk. De auto waarin het meisje zat, knalde op volle snelheid tegen een boom. Dit liep verschrikkelijk af.

Boom

Rond 02.15 uur botste de auto, waarin vijf minderjarigen zaten zonder rijbewijs zaten, tegen een boom. Dat gebeurde op de Hemmeweg. Een inzittende, een jong meisje, overleefde dat niet.

Hulpverlening was snel ter plaatse, maar konden niets meer voor het meisje doen. De vier andere inzittenden, van wie ook niemand een rijbewijs had, zijn er niet best aan toe.

Twee van hen zijn zwaargew0nd en knokken momenteel voor hun leven. De andere twee inzittenden liggen eveneens in het ziekenhuis.

Geen rijbewijs

Vier inzittenden zijn afkomstig uit Assen. De vijfde woont in Rolde. Volgens de p0litie had niemand een rijbewijs. Ook de bestuurder dus niet.

Er wordt geen informatie over de identiteit van de slacht0ffers vrijgegeven, omdat zij allen minderjarig zijn. Wat er exact gebeurd is, wordt onderzocht.

Er zal technisch sporenonderzoek worden gedaan en er zijn gesprekken met betrokkenen, en eventuele ooggetuigen. Vanaf deze plek wensen wij de nabestaanden veel sterkte met het verlies.

Scroll naar boven