Autistische jongen slaagt niet voor schoolexamens – leraar stuurt hem naar huis met krachtige brief die viraal gaat(2 minuten lezen)

De brief
Mevrouw Clarkson stuurde hem naar huis met een ontroerende brief die hem liet weten hoe bekwaam hij is.

De brief luidt:

“Geachte ben,

Ik schrijf je om je te feliciteren met je houding en succes bij het voltooien van je einde van de examen. Een belangrijkste fase.

Gil, Lynn, Angela, Steph en Anne hebben dit jaar zo goed met je samengewerkt en je hebt fantastische vorderingen gemaakt.

Ik heb u en uw ouders geschreven om u de resultaten van de examen te vertellen.

Een zeer belangrijk stuk informatie dat ik wil dat u begrijpt, is dat deze tests slechts een klein beetje van u en uw vaardigheden meten. Ze zijn belangrijk en je hebt het zo goed gedaan, maar Ben Twist bestaat uit vele andere vaardigheden en talenten die we bij Lansbury Bridge op andere manieren kunnen zien en meten. ”

Het antwoord

Na het lezen van de brief werd Ben’s moeder Gail erg emotioneel.

De brief van mevrouw Clarkson ging verder met de dingen waar Ben goed in was, dingen die een normale schooltest niet kan meten.

“Andere talenten die je hebt dat deze tests niet meten, zijn onder meer: -je artistieke talenten, je vermogen om in een team te werken, je groeiende onafhankelijkheid, je vriendelijkheid, je vermogen om je mening te uiten, je vaardigheden in sport, je vermogen om vrienden te maken en vrienden te onderhouden, je vermogen voor eigen vooruitgang, je muzikale vaardigheden te bespreken en te evalueren.

We zijn zo blij dat al deze verschillende talenten en vermogens je de speciale persoon maken die je bent en dit zijn allemaal dingen die we meten om ons te verzekeren dat je altijd vooruitgang boekt en je blijft ontwikkelen als een mooie, slimme jonge man.

Goed gedaan Ben, we zijn erg trots op je.

Beste wensen,

Mrs Clarkson ”

De wereld heeft meer leraren nodig, zoals mevrouw Clarkson! Het zou maar al te gemakkelijk voor haar zijn geweest om een standaardbrief te sturen aan Ben’s moeder die hij op een of andere manier moest verbeteren of veranderen. Dat deed ze echter niet, omdat ze zich realiseert dat het beoordelen van een vis op zijn vermogen om in een boom te klimmen, net zo zinloos is als het beoordelen van een aap op zijn vermogen om in diepe wateren te zwemmen.

We hopen dat Ben de woorden van zijn leraar ter harte neemt en ze gebruikt om te onthouden dat zijn waarde nooit mag worden afgemeten aan de resultaten van een schooltest.

Deel dit artikel als u vindt dat leraren zoals mevrouw Clarkson een grote lof en erkenning verdienen!

Bron: Facebook & Twitter

-Advertentie-
Volgende Pagina

Wat vind jij? Reageer hieronder