‘Australië betaalt begrafenissen van mensen die door coronavaccin gestorven zijn’

v

Een alarmerend bericht vanuit Australië. De regering, die in een eerder stadium de bevolking massaal probeerde over te halen een vaccinatie tegen Covid-19 te halen, heeft besloten de uitvaart te betalen van mensen die door datzelfde vaccin zijn overleden.

Dat meldt de website Blckbx, dat de informatie linea recta van een overheidswebsite heeft gehaald. Met de regeling geeft de regering eigenlijk toe dat vaccinaties kunnen leiden tot de dood. De Australische overheid betaalt per heden de kosten voor begrafenissen en uitvaarten terug aan families van mensen die door direct toedoen van vaccins zijn overleden. Dat is nogal wat…

Bovendien geeft het land toe dat vaccins ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken. Om die reden kunnen mensen die gewond zijn geraakt door toedoen van een prik, een schadevergoeding krijgen.

'Australië betaalt begrafenissen van vaccinslachtoffers'

Bevolking overhalen

In februari 2021 beloofde premier Scott Morrison de bevolking dat het volledig veilig was zich te laten vaccineren tegen het coronavirus. De woorden ‘It’s safe, it’s important’, blijken nu dus niet helemaal te kloppen, anders kom je als regering zijnde niet met dergelijke regelingen.

Overigens voerden veel deelstaten in Australië later in 2021 het 2G-systeem in. Mensen die zich niet hadden laten prikken werden daarmee grotendeels uitgesloten van het sociale leven. Australië hanteerde een van de meest strenge maatregelen ter wereld.