Artsen kunnen geen diagnose vaststellen aan zieke vrouw – tot 2 mannen een verrassende ontdekking doen

Stel je voor dat je 10 jaar lang een mysterieuze ziekte hebt. Stel je voor dat je lijdt terwijl je fysieke toestand verslechtert en artsen je vertellen dat ze gewoon niet weten wat er aan de hand is.

Dat was de pijnlijke realiteit voor de 41-jarige Kathi Wilson, die meer uren doorbracht in de wachtkamers van artsen dan dat ze konden vertellen wat er aan de hand was.

In de loop van 10 jaar ging het zo ver dat ze amper kon lopen. Ze bracht hele dagen door met slaap, in een poging om de vermoeidheid en mentale angst te bestrijden – medische professionals waren gewoon stomverbaasd over wat er mis was.

Uiteindelijk werd het probleem ontdekt. Toen dit was ontdekt, was het niet door een doorbraak in de medische wetenschap of van een buitengewoon slimme arts met een flair voor het ongewone. Nee.

In plaats daarvan werd haar diagnose overhandigd door twee mannen die in een stoffige pick-up aankwamen rijden…

Het was tien jaar na het begin van een nachtmerrie voor Kathi Wilson, toen ze besloot zichzelf te trakteren op een nieuwe badkamer. Nadat Wilson tien jaar lang had geworsteld met een mysterieuze ziekte, wilde Wilson een toevluchtsoord waar ze zich kon terugtrekken en dus waagde een team van aannemers zich naar haar huis om de nodige upgrades te verzamelen.

Ze besloten dat ze de douche moesten renoveren, moderne tegels moesten toevoegen en onder andere de boiler moesten opknappen. Toen de bemanning kwam om de oude kachel te verwijderen, werden ze echter geconfronteerd met een werkelijk verbazingwekkende ontdekking.

Kathi’s oude kachel was tien jaar eerder geïnstalleerd, maar het was zo slecht gedaan. Kathi had geen idee, maar de tank lekte geleidelijk een giftige gas in haar huis.

De aannemers beseften al snel hoe ernstig het probleem was en namen contact op met Kathi om haar het nieuws te brengen.

Toen ze de informatie ontving, was het iets van een Eureka! moment. Kathi besefte met plotselinge helderheid dat al haar symptomen hierdoor waren veroorzaakt.

Twee aannemers hadden ontdekt wat dokters niet konden … Kathi kon eindelijk haar probleem oplossen.

Nu is Kathi aan de beterende hand en we zijn blij om te zeggen dat ze haar leven terug heeft na 10 verschrikkelijke jaren!

Bekijk voor meer informatie over dit ongelooflijke verhaal en het gevaarlijke gas dat het huis van Kathi plaagde naar de onderstaande video:

Gelukkig is Kathi nu aan de beterende hand! Stel je voor wat er zou kunnen gebeuren als ze niet had besloten haar badkamer te laten renoveren?

Ben je verbaasd door dit verhaal? Deel dit met je vrienden en familie en verspreid Kathi’s verhaal!

Bron: Inside Edition