Arthur (37) heeft zes vrouwen: ”Ik pomp ze allemaal zwanger”

Arthur (37) heeft zes vrouwen: ''Ik pomp ze allemaal zwanger''

Een 37-jarige man uit Brazilië heeft maar liefst zes vrouwen. Nu wil hij van elk van hen een baby, zo meldt hij aan The New York Post.

Arthur O Urso is ‘getrouwd’ met maar liefst zes vrouwen, die verschillende leeftijden hebben. Het gaat om Luana Kazaki (27), Emelly Souza (21), Valquiria Santos (24), Olinda Maria (51), Damiana (23) en Amanda Alberquerque (28).

Arthur (37) heeft zes vrouwen: ''Ik pomp ze allemaal zwanger''

Omdat hij geen van zijn vrouwen teleur wil stellen, heeft hij besloten dat ze allemaal zwanger moeten worden. Niemand uitgezonderd.

”Ik wil niemand van mijn vrouwen verdrietig maken, door iemand eerst zwanger te laten worden. Daarom heb ik bepaald dat ze allemaal draagmoeder zullen worden op hetzelfde moment.”

Volle bak vooruit

”In het begin was het een moeilijk onderwerp, omdat ik met elk van hen een kind wil. Nu is mijn plan om volle bak vooruit te gaan.”

De Braziliaan heeft zelf al een 10-jarige dochter uit een eerdere relatie. ”De volgende moet een zoon worden. Dat zou ik graag willen.”

”Ik heb dit proces nog nooit doorgemaakt, dus het is erg spannend. Ik ben heel enthousiast om deze droom waar te maken met mijn dames.”

Ontmoet

Urso was overigens eerst samen met Luana Kazaki (27). Ze waren allebei swingers en besloten in 2021 om meerdere dames bij hun relatie te betrekken.

Omdat polygamie in Brazilië niet is toegestaan, zijn de vrouwen niet officieel aan hem verbonden. Een cermonie in de kerk maakte het een soort van officieel.

Een van zijn vrouwen, Olinda, legt uit dat ze toestemming heeft gevraagd aan Luana om ook een vrouw van Arthur te mogen worden.

”Zij was zijn eerste vrouw, dus zij moest mij toestaan. Gelukkig is dat gebeurd en nu geven we in totaal met zes vrouwen alle aandacht aan Arthur.

AlleenFans

Arthur was op gegeven moment zelfs samen met negen vrouwen. Maar vorig jaar hij heeft er drie gedumpt.

De familie verdient hun geld via het platform AlleenFans. Gezamenlijk verdienen ze meer dan 65.000 euro per maand, dus ze hebben geen geldzorgen.

Scroll naar boven