Aron (28) wil dat zijn date haar kinderen aanbied ter adoptie

Aron (28) wil dat zijn date haar kinderen aanbied ter adoptie

Een nogal absurde vraag op een datingsite heeft vrijgezellen totaal verbouwereerd achtergelaten. Ene Aron matchte op Tinder met de alleenstaande moeder Lauren, en had daarbij een krankzinnig verzoek aan haar.

Kinderen

Kinderen krijgen is het mooiste dat er is, zo zal vrijwel elke ouder zeggen. Maar niet iedereen is gek op kinderen. Er zijn ook mensen die helemaal niet zitten te wachten op koters. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ze zijn er geen type voor, zijn er niet aan toe of willen gewoon zelf aandacht krijgen.

Stel dat je als man op zoek bent naar een leuke vrouw via een datingsite. Als je zelf geen kinderen hebt en als ietstjes ouder bent, is de kans aanwezig dat een vrouw bijvoorbeeld wel nageslacht heeft.

Dan kun je ervoor kiezen om niet op date te gaan, omdat je geen zin hebt in andermans kinderen. Je kunt er ook voor kiezen om wel op date te gaan. Als je iemand echt leuk vindt, is het een totaalpakket. Kies je voor de moeder, dan kies je ook voor haar kinderen.

Afstaan ter adoptie

Op de Britse website The Mirror staat een wel heel vreemd artikel. Een man genaamd Aron werd op Tinder een match met ene Lauren, een alleenstaande moeder van twee kinderen.

Aron stuurde Lauren een berichtje dat ze er goed uitziet, maar toen hij erachter kwam dat ze twee kinderen heeft, volgde er een bizar verzoek.

Hij vroeg aan Lauren of ze bereid was om haar kinderen ’ter adoptie af te staan’, omdat hij alleen iemand zonder kinderen wil daten. ”Ik ben op zoek naar iemand die bereid is om zichzelf te bevrijden van hun huidige kinderen.” Lauren heeft het bericht doorgestuurd naar The Mirror.

Reacties

Daar verschijnen inmiddels duizenden reacties. Hier staan echter ook reacties tussen van mensen die laten weten dat er dus echt mensen zijn die een nieuwe partner verkiezen boven hun kind(eren).

Iemand schrijft: ”Mijn ex-man werd opnieuw verliefd en wilde vanaf dat moment niets meer te maken hebben met onze twee kinderen. Hij deed gewoon net alsof ze niet bestonden.”

Onderstaand het originele bericht van The Mirror (in het Engels uiteraard):

Scroll naar boven