Arjen Lubach wekt irritatie op bij RTL Boulevard – ‘echt heel flauw’

Arjen Lubach heeft geen beste indruk achtergelaten bij de mensen van RTL Boulevard. Hij weigerde mee te werken aan een item over de Televizier nominaties. “Dit vind ik dus echt heel flauw”, aldus Rob Goossens.

Vriendjespolitiek

We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar we doen het toch: het gala is al jarenlang het evenement die ervoor zorgt dat onze BN’ers massaal op sociale media smeken om stemmen. Alles in de hoop om aan het einde van de avond die ring om hun vinger te mogen dragen.

Niet lang voor het gala maakt het evenement alle nominaties bekend in verschillende categorieën. RTL Boulevard stuurt dan een verslaggever met een confetti kanon op de wilde BN’er af. Zoals je je kunt voorstellen heeft niet iedereen altijd zin om hieraan mee te werken, zo ook Arjen Lubach.

Arjen weigerde dus om een reporter van het programma te ontvangen. In plaats daarvan nam hij een bedank video op en stuurde deze naar de redactie: “Hallo allemaal. Hier Arjen Lubach. Ik hoor net dat ik genomineerd ben voor de Televizier-man, denk ik dan (weet naam van prijs niet, red.). Dankjewel allemaal voor het stemmen. Ik maak het geld zo snel mogelijk over.”

Blijkbaar zorgde dat ervoor dat Rob Goossens op zijn teentje was getrapt: “Ja, dat vind ik dus een beetje flauw eigenlijk, hè? Dan zit je bij de laatste drie van de publieksprijs en dan zeg je: ‘Ja, ik wil niet meedoen.’”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven