Het lijkt erop dat de lockdowns nu echt vat krijgen op Arie Boomsma. Hij wordt namelijk elke ochtend gezien in de plaatselijke wateren en rivieren. “Heel eng”

Dat is toch koud?

Veel mensen vragen zich af of het wel goed gaat met Arie. Hij springt namelijk elke dag in de ijskoude Gein-rivier. Dit doet hij natuurlijk wel met zijn selfiecamera. Als hij in het water zit filmt hij zichzelf en spreekt hij boodschappen in.

Nu heeft Arie Boomsma ook een een nieuwjaarsgroet ingesproken. Hij zegt: “Gelukkig nieuwjaar, happy new year. Maak er wat moois van dit jaar. Uitgaan van de mogelijkheden, niet van de beperkingen.”

BEKIJK OOK  Nederland woest: André Hazes doet Hitlergroet en deelt de beelden op social media (video)

Na die boodschap gaat Arie kopje onder en komt naar boven met twee kettlebells in zijn handen. Nu gaat deze video viraal over het hele internet.

Veel mensen vinden het er heel apart uitzien. Maar Arie geeft aan dat hij het fijn vindt om te genieten van de ‘verstilling’. Hij vindt het heerlijk om in het koude water te verkleumen. Maar zijn volgers zijn inmiddels ook sprakeloos. “Wat een eng filmpje dit”, wordt er gezegd.

Kaj maakt zich bijvoorbeeld zorgen om de dorpsgenoten van Arie. “Je zal maar net met je hondje langs de sloot lopen en dan komt ’t hoofd van Arie Boomsma opeens uit het water.”

BEKIJK OOK  Johan Derksen reageert op verkoop van villa Oerlemans: "Het is ziek"

Ben jij benieuwd naar de video? Bekijk die dan hieronder:

 


Like it? Share with your friends!