Anthony zoekt werk, vraagt zich af waarom werkgevers hem niet aannemen

Anthony zoekt werk, vraagt zich af waarom werkgevers hem niet aannemen

Anthony Loffredo is op zijn zachtst gezegd een bijzonder persoon. De Fransman gaf duizenden euro’s uit aan cosmetische ingrepen. En dat allemaal omdat hij op een zwarte alien wil lijken. Toch is Anthony niet gelukkig. Hij snapt niet waarom hij geen baan kan vinden.

Hij liet meerdere vingers verwijderen, heeft geen oren meer, laat af en toe een stuk uit weghalen om esthetische littekens te kweken en is van top tot teen zwart getatoeëerd. De kroon op zijn uiterlijk moest het operatief splijten van zijn piemel worden. Tot op heden is dat echter nog niet gelukt.

Anthony zoekt werk, vraagt zich af waarom werkgevers hem niet aannemen

De ingreep, waarmee de Fransman zijn ultieme droom wil waarmaken, is niet zonder risico’s en is voor veel mensen niet te begrijpen. En daarom nam Anthony recent plaats in een podcast, zodat hij mensen bepaalde dingen kon uitleggen in de hoop dat zij hem beter begrijpen.

Werk

Anthony vindt het overigens jammer dat hij wordt beoordeeld op zijn uiterlijk. “Ik kan geen baan vinden. Er is negativiteit rondom mij. Dat is een hele donkere kant hieraan.” Wat de zwarte alien eigenlijk wil, is dat mensen hem als ‘gewoon’ gaan beschouwen. “Ik ben ook maar een normale man. Ik kan hard werken. Ik heb een familie. Ik wil gewoon gezien worden als normaal mens.”

Scroll naar boven