Anthony (33) mag niet meer in restaurants komen, snapt het probleem niet

Het gaat heel erg slecht met Anthony (33), de zwarte alien

Anthony Loffredo (33) is een opmerkelijke verschijning. De man zit helemaal onder de tattoos en heeft tal van ingrepen laten doen. Zo heeft hij neusgaten laten verwijderen en mist hij vingers.

Eerder schreven wij al over het feit dat Anthony zich beklaagde over werkgevers. Er is namelijk niemand die hem deze wandelende alien een baan wil geven. Destijds wist hij zelf niet waarom, hij is immers ‘normaal’. Maar nu is er meer aan de hand.

Het gaat heel erg slecht met Anthony (33), de zwarte alien

Restaurants

Anthony is namelijk ook niet meer welkom in restaurants. “Ik mag nergens naar binnen”, zo zegt hij tegen LadBible TV. Zelfs op het terras mag hij niet zitten, omdat hij andere mensen afschrikt. En dat kost een horecagelegenheden geld. Hij zou graag op een terras zitten, of lekker uit eten gaan. Dat wordt hem onmogelijk gemaakt.

De voormalige beveiliger heeft er moeite mee dat hij wordt weggezet als iemand die niet normaal is. Hij is in ieder geval nog lang niet van plan te stoppen met zijn ‘buitenaardse transformatie’. “Ik denk constant aan nieuwe ingrepen, aldus de alien.”

Scroll naar boven