Anouk haalt hilarisch uit naar Ali-B – ‘Net een verkrampte chippendale’

Zoals elke kijker van The Voice Of Holland weet kunnen zangeres Anouk en Ali-B het erg goed met elkaar vinden. Ze nemen elkaar regelmatig op de hak. Of dat nou tijdens de show is of via sociale media. De twee lijken vier handen op één buik te zijn. In het laatste nieuws heeft Anouk keihard uitgehaald naar Ali.

Afgetrainde Ali-B

De Voice-coach is in afzienbare tijd super strak geworden. Hoe? Zoals hij zelf zegt: “Elke dag 0,0 brood, rijst, koek, suiker. 3 maaltijden per dag. Per maaltijd: 300 gram groenten, 150 gram eiwitrijk voedsel. 2,5 liter water en 15 uur vasten na mijn laatste maaltijd.”

Daarnaast zegt de knuffelmarokkaan elke ochtend 5 kilometer hard te lopen op een lage hartslag. Hij zegt hierover in een lange post op zijn Instagram: “Ben geen personal trainer of voedingsdeskundige, maar alles hierboven snap ik. Ik denk alleen maar fuck wilskracht, dit is wiskunde, een som die simpel is als 1+1=2. Grootste kunst is om het dagelijks vol te houden.”

En dat vinden veel van zijn volgers ook. Hij krijgt veel lof, behalve van college coach Anouk: “Haha, wat ben je nou allemaal aan het doen? Je ziet er uit als een verkrampte Chippendale in de penopauze haha. Hou van jou.” Wij konden in ieder geval erg lachen om haar reactie. Jij ook? Laat het ons weten in de reacties!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven