Annie (83) doet hartverscheurende oproep: ”Breng urn van mijn man Piet alsjeblieft terug”

Annie (83) is ten einde raad: ''Ik bid elke dag dat de dief mijn man Piet terugbrengt''

De 83-jarige Annie Vogels uit Heeswijk-Dinther deelt een tragisch verhaal. Ze is de urn waar haar man Piet in zit al een jaar kwijt en is ten einde raad. ”Ik bid elke dag dat ik Piet terug zal vinden”, aldus Annie die het vermoeden heeft dat de urn gestolen is.

Gestolen

De urn is al ruim een jaar weg. Nadat Annie met drie dagen aan bed gekluisterd was met een zware longontsteking, kon ze de urn nergens meer vinden. ”Hij kan geen pootjes hebben gekregen. Ik denk dat iemand hem uit de kast heeft gestolen, want mijn deur staat altijd open”, zucht ze.

Annie en haar dochter Dianne zijn ten einde raad. ”Ik word er gek van en bid elke dag dat ik de urn terugvind. Normaal komt het dan altijd terecht, maar blijkbaar werkt het niet als iemand het heeft meegenomen.”

Toch hopen moeder en dochter dat de urn nog terugkomt. Via Omroep Brabant doen ze dan ook een oproep aan de dief, als de urn daadwerkelijk gestolen is, om Piet terug te brengen. ”Misschien wist hij niet dat de as van mijn man erin zit.” Voor Dianne is het nog erger. ”Ze is enig kind en dit is haar zo dierbaar.”

Annie (83) is ten einde raad: ''Ik bid elke dag dat de dief mijn man Piet terugbrengt''

Urn Hoorn

Gisteren kwam er een bericht naar buiten over een urn die werd ingeleverd bij een kringloopwinkel in Hoorn. Dit is niet de urn van Piet, zo is inmiddels duidelijk geworden.

Scroll naar boven