Annie (26) werkt 300 mannen per jaar af: ”Soms vijf per dag”

De 26-jarige Annie Knight is een kostelijk hapje uit Down Under. De blondine had het vorig jaar erg druk in haar bed.

De 26-jarige Annie Knight is een kostelijk hapje uit Down Under. De blondine had het vorig jaar erg druk in haar bed. In een interview met het programma ‘The Kyle and Jackie O Show’ is Annie een open b(r)oek. Ze onthult met meer dan 300! mannen het bed gedeeld te hebben.

Knight is ontzettend open en dat bedoelen we ook letterlijk. Om mannen te vinden maakt ze gebruik van dating-applicaties en een selecte groep minnaars. Die helpen haar om mannen te vinden.

Vijf per dag

Annie heeft soms echt zin, en dan gaat het hard. Letterlijk. Er zaten namelijk dagen tussen dat Annie het deed met wel vijf mannen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Dan moet je toch aardig veel zin hebben en beschikken over doorzettingsvermogen. Want wat drijft Annie tot zulk gedrag?

De blondine stelt dat de daad voor haar veel meer betekent dan alleen fysieke bevrediging. Annie ervaart een ‘diep gevoel van welzijn en empowerment. Dure woorden, die mannen ongetwijgeld worst zullen wezen.

Maar ze heeft een ondeugende kant, zoals die keer dat ze een wild avontuurtje beleefde in een restaurant. Gewoon, onder het tafellaken.

”Ik ging eten met een man en had heel veel zin. Toen heb ik hem onder de tafel getrokken en beleefden we een hete sessie. Ja, dat vond ik geweldig. Ik heb niet zoveel grenzen.”

300 mannen

Om 300 mannen te ontmoeten en af te werken, moet je tijd hebben. Gelukkig heeft mevrouw Knight tijd voldoende. Ze werkt namelijk niet, maar verkoopt zichzelf op AlleenFans.

Dat hadden wij totaal niet verwacht (grapje). Op haar account deelt ze foto’s die niet voor TikTok en Instagram bedoeld zijn. Hier kun je haar alvast uitchecken voor je naar binnen gaat. En eerlijk is eerlijk: Annie ziet er top uit. Er zijn weinig mannen die haar afwijzen. Eigenlijk helemaal niemand.

Andersom komt dat vaker voor. Wanneer ze bepaalde verzoeken ontvangt bijvoorbeeld. ”Er was iemand die me een ellenlang script stuurde.”

”Ik moest de rol van de vrouw van zijn beste vriend aannemen. Hij had er 500 dollar voor over om dit scenario na te spelen, maar ik heb vriendelijk bedankt.”

Goed, genoeg gesproken. Onderstaand enkele foto’s van Annie. Als jij zin hebt en toevallig in de buurt bent, kun je haar een bericht sturen. Wie weet lukt het.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Scroll naar boven