Annie (26) doet het met 300 mannen per jaar: ”Soms 5 per dag”

Annie (26) doet het met 300 mannen per jaar: ''Soms 5 per dag''

De 26-jarige Annie Knight, een overheerlijke blondine uit Down Under is vorig jaar zeer actief geweest in haar slaapkamer. In een openhartig interview bij het programma ‘The Kyle and Jackie O Show’ onthulde ze in 2022 met meer dan 300 mannen te hebben geslapen.

Annie is heel open. Dat bedoelen we letterlijk. Ze maakt gebruik van dating-applicaties en een selecte groep minnaars die haar helpen ‘300 mannen’ te ontmoeten.

Vijf per dag

Er zaten dagen tussen die dusdanig avontuurlijk waren, dan Annie tussen de lakens belandde met vijf mannen. Wat drijft iemand tot zulk gedrag?

Annie stelt dat de daad voor haar meer betekent dan alleen fysieke bevrediging. Ze ervaart een ‘diep gevoel van welzijn’ en empowerment.

Dat gebeurde ook toen ze een avontuurtje beleefde onder het tafellaken in een restaurant. Direct nadat Annie en een man waren uitgegeten, beleefden ze een hete sessie onder de tafel. Annie vond het prachtig: ”Ik ben erg ondeugend en heb niet zoveel grenzen.”

300 mannen

Je vraagt je wellicht af waar Annie de tijd vandaan haalt om mannen te ontmoeten en met hen de koffer in te duiken. Annie werkt niet, maar verkoopt zichzelf op ‘AlleenFans’.

Dat had je wellicht al verwacht. Op haar account deelt ze spannende foto’s, die niet voor Instagram bedoeld zijn. We kunnen niet ontkennen dat Annie er piekfijn uitziet. Er zijn dan ook maar weinig mannen die bedanken voor een avontuurtje met de blondine.

Andersom moet Annie mannen soms wel eens teleurstellen. Zeker wanneer ze bizarre verzoeken ontvangt. Ze vertelt: ”Er was een man die me een uitgebreid script stuurde.”

”Ik moest de rol van de vrouw van zijn beste vriend aannemen. Hij had er 500 dollar voor over om dit scenario na te spelen, maar ik heb vriendelijk bedankt.”

Anyway, genoeg gepraat. Onderstaand enkele foto’s van Annie. Wellicht kun je haar een berichtje sturen en kom je door de selectiecommissie 😉

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Scroll naar boven