Annie (26) deed het dit jaar met 300 mannen, heeft grote plannen voor 2024

Annie (26) deed het dit jaar met 300 mannen, heeft grote plannen voor 2024

Een Australische vrouw die recent viraal ging door te onthullen dat ze de lakens had gedeeld met 300 mannen, heeft onthuld wat de plannen voor volgend jaar zijn.

Daten

Annie Knight, 26 jaar, is van plan om in 2024 volop te gaan daten. Het is de bedoeling dat ze elke week op date gaat. Die dates worden dan opgenomen en op TikTok vastgelegd.

De blondine, die naar eigen zeggen al drie jaar single is, geeft toe dat ze een beetje onervaren is als het aankomt op daten. Ze is goed in de daad, maar wil haar vaardigheden ook buiten de slaapkamer laten zien. Tegen Daily Star zegt ze: ”Ik heb nooit veel gedate.”

”Voorheen ging ik maximaal op drie dates per jaar, dus daarom doe ik dit nu. Ik ben eigenlijk niet echt een dater, dus ik ben van plan om mezelf een doel te stellen.

Annie wil het serieus aanpakken. In feite is ze in april van dit jaar al gedeeltelijk begonnen aan haar missie. Ze heeft nu 25 dates achter de rug om te ‘oefenen’.

Catfish

Van een leien dakje gaat het nog niet. ”Sommige mensen hebben me gecatfished. Ze zagen er mooier uit op de foto dan in het echt. Ook logen ze over hun lengte.”

”Sommigen waren heel onbeschoft tegen de ober en dat is een rode vlag voor mij. Dus toen ben ik opgestaan en meteen vertrokken.”

Vermoeiend

Annie vindt daten best vermoeiend. In een video op TikTok zegt ze: ”Ik weet niet wat er mis is met mij. Ik zie iemand via internet en als ze dan voor me staan, komt dat helemaal niet overeen met wat ik in mijn hoofd heb. Ik stel me voor hoe ze eruit zien, en daar voldoen ze dan niet aan.

”Het is echt vervelend. Ik moet misschien in therapie gaan. Die zie ik eigenlijk al, maar ik praat niet over relatieproblemen daar.”

Kieskeurig

Annie hoopt dat ze iemand zal vinden die haar man wil worden. ”Ik ben erg kieskeurig als het aankomt op een relatie. Er waren maar vijf mannen met wie ik op een tweede date ben geweest. En maar met twee op een derde date. Het is niet zo simpel.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Wat dat betreft heeft Annie er minder moeite mee om haar benen voor een willekeurig iemand te spreiden. ”Ja, dat was veel makkelijker.”

 

Scroll naar boven