Anneloes bezorgd over haar zoon Ramon (16): ”Hij gaat altijd vreemd”

Anneloes bezorgd over haar zoon Ramon (16): ''Hij gaat altijd vreemd''

Anneloes maakt zich enorm veel zorgen om haar zoon Ramon. Hoewel hij pas 16 jaar is, heeft hij al 10 vriendinnen gehad. Erger nog: Ramon is al 8 keer vreemdgegaan. Zijn moeder vreest de toekomst, zo laat ze weten.

”Tien jaar geleden werd ik een alleenstaande moeder. De vader van Ramon verliet ons voor een andere vrouw. In het begin ging onze zoon een keer per twee weken naar zijn vadeer, maar na een tijdje had mijn ex steeds minder interesse om zijn kind te zien. De laatste acht jaar hebben ze elkaar niet meer gezien. Dat is erg triest, want hij heeft zijn vader nodig.”

Anneloes bezorgd over haar zoon Ramon (16): ''Hij gaat altijd vreemd''

Puberteit

”Nu Ramon 16 jaar is, ben ik erg trots op hem, maar toch maak ik me veel zorgen. Hij heeft namelijk de ene na de andere vriendin. Dat hij populair is bij de meiden vind ik leuk, maar hij gaat telkens vreemd. Vaak heeft hij al een ander voordat hij het heeft uitgemaakt met zijn vriendin.”

”Zijn gedrag doet me denken aan zijn vader, die deed dat ook. Ik weet dus heel erg goed hoe pijnlijk het is voor zo’n meisje en dat gun ik hen niet.”

Iedereen mee naar huis

Ramon neemt de vrouwtjes ook mee naar huis. ”Toen hij laatst weer een nieuw meisje had meegenomen heb ik er iets van gezegd. Ik heb gewacht totdat het meisje weg was en toen heb ik Ramon gevraagd waar hij mee bezig is. Ik heb hem laten weten dat hij respect moet hebben voor vrouwen.”

”Hij heeft al 10 vriendinnen gehad en bij 8 van hen is hij vreemdgegaan. Hij zegt dat hij moeilijk kan kiezen, waarop ik zei dat hij dan beter geen verkering kan nemen totdat hij het wel weet”

Toekomst

Ramon heeft zijn moeder beterschap beloofd. Vanaf nu gaat hij proberen het eerst uit te maken voordat hij met een ander meisje op de proppen komt. ”Ik houd mijn hart vast voor de toekomst.”

Scroll naar boven