Het gaat er maar vreemd aan toe binnen de familie Hazes en het lijkt erop dat het met de tijd steeds gekker wordt. Er schijnt namelijk al een fikse ruzie te zijn binnen de familie en insiders hebben verteld dat de nieuwe vriendin van André Hazes al een fikse ruzie heeft gekregen met moeder Rachel Hazes.

De nieuwe vriendin van André Hazes is Anne Rose Zonneveld en zij blijkt heel goed bevriend te zijn (geweest?) met de meest recente ex van André, Sarah van Soelen.

Rosanna is de beste vriendin van Rachel Hazes en die twee deden samen zaken, Anne Rose is bevriend met Nino en zo kent André haar weer. Nino werkte ook voor Rachel Hazes maar die heeft ontslag genomen. Yvonne Coldeweijer, gossipqueen, zegt dat dit de volgende reden heeft:

“Dit is er gebeurd: Rachel heeft dus slecht gesproken over Nino tegen Anne Rose. Anne Rose heeft dat toen tegen Nino gezegd. Nino heeft toen direct ontslag genomen en Anne Rose heeft het baantje overgenomen van Nino. Dit is een zakelijke meid!”

BEKIJK OOK  Zien: Yolanthe ligt intiem met haar zussen in bad

Nu blijkt het echter ook nog zo te zijn dat Anne Rose en Sarah van Soelen erg goed bevriend met elkaar waren. Dat is best heftig nieuws want dat zou betekenen dat André nu met de beste vriendin van Sarah van Soelen gaat.


Like it? Share with your friends!