Anita (52) lag jarenlang met de verkeerde man in bed: ”Het was een spel, zei hij”

Anita (52) lag jarenlang met de verkeerde man in bed

De Telegraaf heeft naast actueel nieuws ook een rubriek, genaamd ’tussen de lakens’. Dit keer staat er een verhaal in van ene Anita (52), die jarenlang met ‘de verkeerde man’ in bed lag. ”Hij zei dat het een spel was en dat geloofde ik.”

Lingerie

Anita was jarenlang getrouwd met Frits. ”Hij had al vanaf het begin wat eigenaardigheden als het aankwam op de daad. Hij wilde vaak met me naar bed. Te vaak eigenlijk.

Als ik geen zin had ging hij drammen. Hij kocht ook allerlei pakjes lingerie voor me, die ik helemaal niet aan wilde trekken en ze waren ook nog ordinair.”

Maar Frits was dolgelukkig als ik het voor hem aantrok, en daarom deed ik het maar. Hij werd er ontzettend opgewonden van.

Ander persoon

Frits was in het dagelijks leven een goede echtgenoot en een lieve vader voor onze kinderen. Maar in bed veranderde hij in een ander mens.

Dan zei hij dingen als: ‘hier hou je van he, gore h*er. Het was vaak nog erger, maar dat is lastig om hier te delen. Ik schaam mezelf er eigenlijk voor.

Volgens hem was het allemaal een spel. Hij werd er helemaal wild van, terwijl ik me niet kon voorstellen dat er vrouwen zijn die dat leuk vinden.

Pleaser

Ik ben een pleaser, dus ik ben er nooit tegenin gegaan. Ik deed maar gewoon wat hij leuk vond, zo is mijn karakter ook. Ik uit mezelf niet zo snel.

Frits heeft me gewoon gebruikt. Ik denk dat hij het niet kwaad bedoelde, maar hij had me moeten vragen naar mijn wensen en behoeften. Dat is nooit gebeurd.

Ziek

Gelukkig was Frits niet zo van de lange sessies. Na een paar minuten kwam hij al. Daardoor kon ik het volhouden. Ik wist dat het snel voorbij was.

Toen Frits drie jaar geleden ineens ziek werd, stopten zijn toenaderingen vrijwel abrupt. Het klinkt hard, maar ik was daar dolgelukkig mee.

Binnen enkele maanden takelde hij totaal af. Van de sterke man die hij voorheen was, bleef niets over. Zijn d00d kwam als een opluchting, ik vond het heel moeilijk om hem te zien lijden.

In bed zaten we weliswaar niet op een lijn, maar uitgezonderd van dat hadden we het fijn samen. Ook was hij de beste vader voor mijn kinderen die ik mezelf kon wensen.

Daten

Een vriendin adviseerde me al kort na de begrafenis van Frits te gaan daten. Ze koppelde me meteen aan een collega, maar dat ging mis. Ik voelde geen aantrekkingskracht. Ze besloot me daarna te koppelen aan een andere collega van haar, en dat ging gelukkig goed.

Job

Bij Job heb ik een fijn gevoel. Hij is iemand die altijd naar mij luistert en me ook heel veel vraagt. Ik voelde me ontzettend gewaardeerd door hem.

Na twee korte dates ging ik met hem mee naar huis en deden we het. Nadat hij klaar was, moest ik huilen. Ik vertelde hem hoe Frits er helemaal niets van had gebakken al die jaren. Dat had ik eigenlijk niet moeten doen, maar ik moest het kwijt.

Ik ben momenteel heel gelukkig met Job. Hij weet wat ik lekker vindt en ik geniet nu van mijn leven tussen de lakens. Frits heeft vermoedelijk nooit geweten dat ik met hem geen plezier had in bed. Achteraf gezien had ik dat misschien wel tegen hem moeten zeggen.

Met mijn verhaal wil ik andere vrouwen inspireren. Als je iets niet bevalt, wees er dan open over. Dat heb ik zelf namelijk niet gedaan.

Scroll naar boven