Ania wil naar bed met 100.000 mannen: ‘sta pas op 424’

Ania Lewiska

Recentelijk heeft de Poolse Ania Lewiska zich gewijd aan een bijzondere missie om het recordaantal intieme partners wereldwijd te overtreffen. Ze heeft zich met volle overgave gestort op deze uitzonderlijke uitdaging. Ondanks het ontbreken van een officieel record in deze categorie, streeft zij ernaar om met 100.000 mannen samen te zijn.

Ania Lewiska

Deze ex-ontwerpster reserveert voor elke partner twintig minuten en staat open om deze periode te verlengen mocht de man in kwestie nog niet voldaan zijn. Wat een ruimhartigheid. Indien Ania haar ambitieuze doel weet te bereiken zonder onderbrekingen voor eten, rust, of ingrepen ter lichamelijke herstelling, zal zij in totaal zo’n 33.000 uur besteden aan haar missie, wat neerkomt op ongeveer drie jaar en acht maanden.

Dit betekent een enorme tijdsinvestering, een significante hoeveelheid partners maar vooral een gigantische hoeveelheid genotknotsen. Bovendien zal het bedrag wat ze kwijt is aan reistijd naar plekken van over de hele wereld, gigantisch zijn.

Ania Lewiska
bron: Ania Lewiska

Ania op een missie

Ze is momenteel op een zoektocht naar mannen die haar kunnen bijstaan in haar poging een plaats te veroveren in het Guinness Book of World Records. In een gesprek met VICE, zei Ania het volgende over haar ambitieuze plan: “Door met 100.000 mannen samen te zijn, hoop ik het Guinness Book of World Records te halen.’

‘Het idee ontstond tijdens een avondje uit met vrienden. Ik geniet van plezier en intieme momenten, dus het leek me een interessante uitdaging. Mijn avontuur begon in Polen, en ik ben nu klaar om de rest van de wereld te veroveren met mijn wens.”

Ania Lewiska
bron: Ania Lewiska

Wil je meer bizarre en opmerkelijke verhalen lezen? Laat dan een reactie achter op Facebook. Jouw mening betekent alles voor ons.

Scroll naar boven